2 pillen vergeten in week 3!

  • #1

    Hallo,

    Ik heb heel de maand geen gemeenschap gehad. Nu was ik op vakantie en ben ik op vrijdag (week 3) mijn pil vergeten in te nemen. Op zaterdag hetzelfde verhaal, heel stom en totaal niets voor mij. Maar goed, ik maakte me niet echt druk omdat ik dus geen gemeenschap heb gehad. Op zondag heb ik de pil van zaterdag toch ingenomen (later dan 12 uur). Die van vrijdag dus gewoon overgeslagen. Vervolgens de overige pillen gewoon ingenomen. Op woensdag gemeenschap gehad en donderdag moet ik mijn laatste pil van de strip innemen. Bestaat er een kans dat ik zwanger kan worden? Moet ik stoppen of gewoon doorslikken want had zoiets gelezen..

    Reageer
    #2

    Als je zonder stopweek verder gaat met de volgende strip is er niets aan de hand.

    Reageer
    #3

    Oke prima. Ik had de huisarts zojuist gebeld maar die is dus vandaag gesloten ivm Hemelvaart. Moet ik heel de strip afmaken of kan ik ook gewoon één week extra slikken en dan een stopweek inlassen?

    Reageer
    #4

    Bedoel Bevrijdingsdag haha je kunt wel merken dat ik in de stress ben

    Reageer
    #5

    hihi
    Hij is niet gesloten vanwege Bevrijdingsdag maar vanwege Hemelvaartsdag want dat is vandaag ook.

    Als je een week doorslikt kun je daarna een stopweek inlassen. Maar je kunt ook de hele strip afmaken. Dat mag je zelf beslissen.

    Reageer
    #6

    Haha wat erg, je hebt gelijk. Haal alles door de war.

    Oke prima, dan neem ik gewoon een week extra de pil in. Maar is het een ramp dat ik dus de pil van vrijdag helemaal niet meer heb ingenomen? Die heb ik dus letterlijk overgeslagen. Heb alleen die van zaterdag op zondagavond ingenomen. Ik heb begrepen dat het wel belangrijk is om ook de vergeten pillen in te nemen..

    Reageer
    #7

    Day is verder niet van belang en je kunt er sowieso niets meer aan veranderen.

    Reageer
    #8

    I know maar een klein beetje geruststelling is al heel fijn haha. Dankjewel voor je advies!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: 2 pillen vergeten in week 3!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief