M.A.P gebruikt. Onveilig sex. Uitblijven van menstruatie.

  • #1

    Hallo, een hulpeloze hier die graag reactie zou willen hebben.

    Mijn verhaal/vraag;
    Ik gebruik geen voorbehoedsmiddel en heb onveilig sex gehad. Mijn laatste normale menstruatie was gestart op 18 okt en geëindigd op 22 okt. Op 30 okt heb ik onveilig sex gehad en mijn partner is in me klaargekomen. Ik heb binnen 24 uur een morning after pil ingenomen. De volgende dag had ik een lichte bloeding. De dagen daarop niet. Het bleef bij die ene dag. Op 5 nov kreeg ik bloedingen. Alsof ik menstrueerde. Op de bijsluiter stond dat ik eerder of later me menstruatie zou krijgen. Nu mijn 1e vraag. Wordt dit gerekend tot menstruatie? Het duurde 3-4 dagen.
    Op 14 nov had ik weer onveilig sex (niet slim, geeft dat zelf toe.) Maar hij is niet in mij klaargekomen.
    2e vraag. Ik zou normaal in de week van 19 nov mijn menstruatie moeten krijgen. Daarom ook mijn 1e vraag. Maar die is nu weggebleven. Het is nu 25 nov. En de afgelopen dagen heb ik soort van vocht/slijm (wit/doorzichtig achtig kleur) eruit gekregen en zijn me tepels gevoeliger. Zou ik zwanger kunnen zijn? Zou de m.a.p wel hebben gewerkt maar door weer onveilig sex erna te hebben gehad, toch zwanger raken?
    3e vraag. Wanneer is dan de beste tijd om een zwangerschaptest te doen? Ik heb gelezen om it 5 dagen na de normale verwachtte menstruatie te doen. Maar nu weet ik niet wat ik al menstruatie moet rekenen.
    Please help!

    Reageer
    #2

    De bloeding die door de MAP is veroorzaakt op 5 november zou je als menstruatie moeten zien. Je menstruatie is dus door de MAP verschoven. Je volgende menstruatie komt dan ongeveer begin december.
    De klachten van de afgelopen dagen zouden door de eisprong veroorzaakt kunnen zijn.
    Omdat je de bloeding hebt gehad op 5 november heeft de MAP in ieder geval gewerkt.

    Een zwangerschapstest kan vanaf de eerste van de nieuw te verwachten ongesteldheid als die uitblijft.
    Als je niet weet wanneer de volgende menstruatie komt, kun 2,5 - 3 weken na de seks testen.

    Reageer
    #3

    Hallo allemaal,

    Op 26 nov heb ik “drooggevreen” met mijn vriend. Het condoom is gescheurd en er is wat gekomen op mijn bil (en aan de onderkant), hij is NIET in me gekomen. Toch na 1 uur de MAP genomen. Op 4 dec heb ik 5 dagen lang een bloeding gehad (rond deze dagen had mijn menstruatie moeten komen, ik neem aan dat ik gewoon op tijd ongesteld ben geworden?) nu is het 13 jan en ik ben nog steeds niet ongesteld geworden, dus ik ben meer als een week overtijd. Kan dit door de MAP komen, of kan ik toch zwanger zijn?

    Reageer
    #4

    dat zal door de MAP komen

    Reageer
    #5

    Dank voor uw reactie Tandor.

    Is een test nu niet meer nodig?

    Reageer
    #6

    Je kunt voor de zekerheid altijd een test doen

    Reageer
    #7

    Tandor, ik had een kanten string aan (dus met kleine gaatjes erin) kan je zo wel zwanger raken? Als uw antwoord ja is, dan ga ik morgen even langs de huisarts.

    Alvast bedankt voor uw reactie.

    Reageer
    #8

    Dat is zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: M.A.P gebruikt. Onveilig sex. Uitblijven van menstruatie.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief