kan ik nou wel zwanger zijn?

Online ZorgZus
 • #1

  We zijn al 6 maanden bezig met mijn vriend om een kind te krijgen alleen heb ik een probleempje gehad.
  Ik had namelijk cystes in mijn eierstok waardoor ik altijd positieve zwangerschapstesten had. De cystes zijn nu wel weg alleen ben ik heel bang dat ik weer een positieve test heb door de cystes omdat er kans is dat ze terugkomen.

  Ik moet vaker dan normaal plassen ben heel de dag door misselijk maar moet niet overgeven heb heel veel trek in voedsel ik eet de hele dag door van alles heb een opgezette buik en grotere gevoelige borsten, en heb ook last in mijn onderbuik
  kan ik tog zwanger zijn?
  Ben nog niet overtijd moet over 2 dagen pas menstrueren, kan het al dat ik deze symptomen heb voordat ik overtijd ben?

  Ik heb deze gevoelens en klachten nooit eerder ervaren.

  Reageer
  #2

  je kan idd al een paar dagen eerder wat kwaaltjes hebben.Als je gaat testen en hij is positef zou ik gelijk een verloskundigen bellen en uitleg geven.Misschien mag je wel eerder komen voor een echo ofzo.

  Reageer
  #3

  dankjewel voor je reactie debby

  vandaag is het een hele rare en vage dag voor mij ik heb vandaag positief getest en heb gelijk de huisarts gebeld ik kon er gelijk heen aleen wat zo raar was bij de huisarts was tie negatief ik begreep er helemaal niks van de huisarts heeft me doorverwezen voor een echo maar die is pas 19 juni.
  weet niet wat ik er van moet denken.
  heeft iemand dit eerder ervaren?

  Reageer
  #4

  Hey,

  Ik ben 20 jaar gebruik zo'n 4 jaar de pil, maar vorige maand bleef mijn maandelijske menstruatie uit...zwangerschapstest gedaan maar NIET zwanger, deze maand hetzelfde verhaal, moet ik nu wachten totdat ik weer ongesteld ben? en dat ik dan pas weer aan de pil ga? Ik moest het al 8 dagen geleden worden. Hoelang kan zoiets duren als je stopt met de pil?

  Groetkes Kimmy

  Reageer
  #5

  Dit keer was het eindelijk raak
  Maar jammer genoeg is het een miskraam

  Reageer
  #6

  Wat jammer voor je. De volgende keer kun je misschien voor een bloedtest vragen, dit is natuurlijk veel preciezer en daar moet de huisarts je bij kunnen helpen. Succes!

  Reageer
Reageer op: kan ik nou wel zwanger zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief