kan ik zwanger zijn?

 • #1

  Hallo

  wij zijn al en tijdje aan het proberen om zwanger te worden.. ik test mijn ovulatie altijd met clearblue . Deze maand heb ik geen eisprong gehad volgens de testen heb tot 5 dagen na mijn uitgerekende ovulatie getest en 4 dagen ervoor , waren allemaal negatief.

  Ik heb dus geen eisprong gehad? nu enkele dagen over tijd ..

  in mijn cyclus 1 maand voor deze heb ik wel mijn menstruatie gehad.

  kan ik nu zwanger zijn ?

   

  alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Die vraag kan toch echt niemand zo beantwoorden.

  Reactie
  #3

  tandor , ik ben hier om raad te vragen .. mss heeft iemand hier hetzelfde al gehad .. niet om zo en belachelijk antwoord te krijgen..

  Reactie
  #4

  Het is geen belachelijk antwoord.   Je vraagt of je nu zwanger kunt zijn....Niemand kan die vraag beantwoorden. Daar zul je dan toch een test voor moeten doen.

  Als je overigens geen eisprong zou hebben gehad, ben je ook niet zwanger. Om zwanger te raken heb je toch echt een eisprong nodig.

  Reactie
  #5

  Klinkt wel herkenbaar. Ik heb (na een paar maanden proberen zonder) 1 maand ovulatietesten gebruikt en die werden maar niet positief. Maar na die maand was ik wel zwanger dus kennelijk toch iets verkeerds gedaan of kwalitatief slechte testen gehad (Sensitest). Maar het is wel zo wat Tandor zegt, dat je een test zal moeten doen. Spannend, ik duim voor je!

  Reactie
Reageer op: kan ik zwanger zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief