Schildklier?

  • #1

    Ik voel me al een aantal weken niet fit.. Ik heb last van een onregelmatige hartslag, enorme vermoeidheid, koude handen en voeten, licht in het hoofd, duizeligheid... Ik ben al langs de dokter geweest, en heb 2x bloedgeprikt. Er kwam de eerste keer uit dat iets van mijn schildklier té hoog was, de tweede keer was dit afgezakt. Ik krijg nu een holteonderzoek, om te kijken of het iets met mijn hart zou kunnen zijn. Ik wil graag weten waar dit vandaan komt, want ik voel me erg raar, zweverig en soms zelfs verdrietig. Ik hoop dat iemand hier op reageert, ik weet niet wat ik ermee moet..

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie, ik kom uit op 30.. Ik heb meerdere keren hyperventilatie gehad, maar dit voelt toch echt anders. Ik heb er de hele dag last van, de ene keer is het erger dan de andere keer. Hopelijk krijg ik het holteronderzoek nog voor kerst, als daar niks uitkomt is het dan verstandig om weer de huisarts te bellen?

    Reageer
    #4

    Ik zou dan, de huisarts om een verwijzing vragen voor de internist

    Reageer
    #5

    Ik zou ook kijken naar de rol van voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Veel mensen hebben een schommelende bloedsuikerspiegel, wat kan leiden tot insulineresistentie.  Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Zo is een magnesiumtekort niet meetbaar op bloedniveau. Veel mensen komen stofjes als magnesium, vitamine B en D en omega 3 tekort.

    Reageer
Reageer op: Schildklier?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief