Vaginaal septum

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik ben een amber (niet echte naam) van 15 jaar en ik denk dat ik een vaginale septum heb. Ik ben nog niet bij de dokter of een huisarts geweest, ik wil ook echt niks aan mijn moeder vertellen want ik heb geen goede band met haar maar ik ben bang dat als ik naar de dokter ga en ik naar de gyneacoloog word gestuurd of als ik een operatie krijg dat ze meemoet maar dat wil ik liever niet. Mijn moeder weet niet zo veel van mij en ook niet dat ik al ongesteld ben geworden bijvoorbeeld. Door op internet en jullie verhalen op deze site te lezen zie ik allemaal overeenkomsten. Misschien klinkt het een beetje raar als ik dit zeg, maar als ik met mijn vinger mijn vagina in ga kan 2 gaten in. Er zit een tussenwand, maar niet echt een wand meer een sliertje en daardoor zijn er 2 gaten. Verder weet ik niet of ik dus alleen een vaginaal septum heb of hierbij ook nog is 2 baarmoeders enz.. ik moet hiervoor echt naar de dokter maar durf daarom nog niet. Jullie zijn de eerste met wie ik dit deel, verder weet nog niemand het! Ik heb 1x seks gehad en ik weet niet of die jongen het merkte maar het deed heel erg veel pijn omdat hij in het verkeerde gat zat zegmaar, het ene gat is groter dan de andere in mijn vagina. Maar ik bang ben dat een jongen hier alsnog wat van merkt. Ik wou gewoon dat ik het niet had..Ik schaam me ervoor. Ik wil eerst jullie reactie weten, gewoon omdat jullie misschien weten hoe het is.

    Reageer
    #2

    Je zult daar dan toch mee naar de huisarts moeten gaan. Er zal toch even wat onderzoek gedaan moeten worden

    Reageer
    #3

    Hoi ik ben ook 15 en heb helaas exact hetzelfde probleem. Mijn moeder weet wel dat ik ongesteld ben enzo maar ik weet echt niet hoe ik dit tegen haar zou moeten zeggen. ‘Hee mam toen ik en ook toen mijn vriendje mij aanraakte merkte ik dat ik 2 vagina’s heb en zou graag naar de dokter willen.’ Dat zie ik nou niet gebeuren. Mijn vraag is of je inmiddels al bij de dokter bent geweest/het met je moeder hebt besproken en misschien advies voor mij hebt?
    Ik heb trouwens geen verdere symptomen van een tussenschot behalve dat het er duidelijk zit en het pijn doet als er zeg maar meer dan 2 vingers naar binnen gaan bij elk gat. Heb geen lange menstruatie, niet veel buikpijn (door ophoping menstruatiebloed kan dat blijkbaar) en ook geen last van mijn blaas ofzo.

    Reageer
Reageer op: Vaginaal septum


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief