Verkramping in borststreek/rug.

 • #1

  Hallo allemaal!

  Ik ben het nu na 4 jaar toch allemaal wel redelijk beu. Mijn verhaal in het kort. Ik ervaar nu al wat jaartjes van enorme verkramping in mijn borststreek. Natuurlijk jaren geleden ben ik van angst 112 gaan bellen omdat ik het gevoel had dat ik iets aan mijn hart had. Ik ben een keer of 10 de laatste jaartjes toch naar de HAP geweest met enorme klachten in mijn borst streek ( verkramping) last met ademen etc. Ook al
  Diverse keren wat onderzoekjes gehad heb een CT Scan gehad. En onderzoeken in het bloed. En alles blijkt goed te zijn! Ik heb op advies van de huisarts Fysio gehad anderhalf jaar lang. Toen nog een keer anderhalf jaar lang ontspanningsfysio gehad etc. Maar niets helpt. Aankomende week wil ik toch weer een afspraak gaan maken. Want het komt vaker terug als voorheen. Ook lijkt het steeds erger te worden. Maar ik wil nu na jaren pijn en stress toch wel weten wat ik nu heb. Mn spieren zijn vaak verkrampt en je kan ze met nog geen vinger aanraken of het doet al zeer. Mn fysio heeft gezegd het blijft ook enorm hard etc en ik krijg het niet los. Het lijkt wel steen!

  Ik ben gewoon een beetje ten einde raad. Want het belemmerd me nu toch wel langzaam echt in m’n dagelijkse leven zowel voor mijn vrouw en mijn dochtertje van 1. Heb vaak geen puf en pijn dat ik gewoon niets kan ondernemen. Ik hoop dat er mensen zijn die me misschien kunnen helpen of goede adviezen hebben. Ik hoor het graag! Mvg Jasper.

  Reageer
  #2
  Reageer
Reageer op: Verkramping in borststreek/rug.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief