• #1

  Sinds een half jaar ervaar ik trillingen gedurende de nacht in mijn rug. het houdt me uit mijn slaap.
  Ik ben onder be handeling bij fysio voor rugklachten. Ik lees op deze pagina dat trillingen in het lichaam vaak vanuit spanningen komen.

  doch zijn er ook lichamelijke verklaringen waar trillingen bijhoren?

  Reactie
  #2

  Het zullen toch naar alle waarschijnlijkheid spierspanningen zijn die dat veroorzaken. Ik zou geen aandoening weten die trillingen op een specifieke plek veroorzaken

  Reactie
  #3

  Kan bijv te maken hebben met tekorten aan voedingsstoffen. Overigens zegt gewoon bloedonderzoek niet zo heel veel en er wordt maar op een paar stofjes getest. Zo kan je en magnesiumtekort niet aantonen op bloedniveau.

  Denk ook aan de rol van electro-magnetische velden, zoals van wifi, smartphone en electrische wekker. Ook zorgen voor een houten bed en matras zonder metaal erin, zodat je beter kan aarden. Metaal trekt ook omgevingsstraling aan. Idem voor vloerverwarmingselementen in je vloer. Ook bijvoorbeeld kunststof vloerbedekking verhindert het gezonde aarden.

  Ligt een beetje aan de aard van je klachten. Heb zelf goede, betere ervaringen met osteopathie.

  Reactie
  #4

  mijn trillingen, wellicht beter omschreven als bevingen zitten in mijn lichaam.
  Het is niet zo dat mijn arm of been trilt. Doch de vibraties zijn wel buiten het lichaam waarneembaar omdat mijn lichaam schudt. De vibratie gaat heel snel (trilplaat).

  Ik voel het vooral als ik in bed lig en wil slapen. In de nacht wordt ik wakker met hartbonzen in combinatie met de vibraties. Dit is heel erg eng. Ik slaap er slecht door en durf bijna niet meer te gaan slapen.

  Over twee weken heb ik een afspraak bij de neuroloog ivm onderrugklachten (hernia's) met uitstraling naar beide benen. Helaas kan ik nergens online terugvinden dat rugklachten mijn vibrerende klachten zouden kunnen verklaren.

  Kan het een bekneld bloedvat zijn? of een zenuw die klem zit?

   

  Reactie
  #5

  Geen bloedvat. Een zenuw zou eventueel kunnen

  Reactie
  #6

  Hoi,

  Spiertrillingen door een hernia heb ik ook gehad, ook nog een hele tijd na de operatie.  Dat zou komen omdat de zenuwen die die spieren aansturen zolang overprikkeld geweest zijn toen ze bekneld zaten.

  Ik heb toen een tijdje spierverslappers gehad om een beetje te kunnen ontspannen. Alleen moet je daar wel erg mee oppassen omdat ze verslavend zijn en je er erg suf van kunt worden.

  Groetjes Suzan

  Reactie
Reageer op: Trillingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief