Trillingen

 • #1

  Ik heb een vraagje. Ik heb al zo'n 2 / 3 jaar dat ik tril / dat mijn lichaam een soort van schokkerig beweegt. Als ik mijn vingers en benen/enkels bijvoorbeeld buig, dan gaat dat niet echt vloeiend aan maar meer losse schokkende bewegingen. Ook trillend mijn gezichtsspieren als ik lach: mijn wangen en lippen. Hoe komt dit? Komt dit door te weinig beweging en een slechte houding? Ik ben 18 en zit op voetbal, maar de rest van de week zit ik vooral op mijn kamer en doe ik weinig. Het is vooral vervelend want ook als ik spullen op wil pakken enzo ziet het er gewoon schokkerig uit met mijn trilhandjes....

  Reageer
  #2

  Iemand? 🙁

  Reageer
  #3

  Hoi,

  Misschien is het goed om gewoon even met je klachten langs de huisarts te gaan. Die kan je onderzoeken en zo uitzoeken waar je klachten vandaan komen. En als die er niet uit komt,je doorverwijzen naar bijvoorbeeld een neuroloog.

  Voor je houding zou je naar een fysiotherapeut kunnen gaan.

  Via een forum kun je allerlei antwoorden krijgen van mensen met dezelfde klachten, maar met een hele andere oorzaak. Daar heb je dus weinig aan,behalve dat je er meer ongerust van kunt worden. Een forum kan soms een handig hulpmiddel zijn,maar vaak is het verstandiger om eerst gewoon naar een arts te gaan voor onderzoek en advies.

  Reageer
  #4

  Een neuroloog? Zou het dan iets ernstigs kunnen zijn denkt u?

  Reageer
  #5

  Je leest nogal selectief😉

  Ik denk helemaal nergens aan,ik ben geen arts en hier op het forum zijn ook geen artsen. Daarom raad ik je aan naar de huisarts te gaan.

  Jij wilt graag weten waar de trillingen en schokkerige bewegingen vandaan komen.
  Dat zal dan onderzocht moeten worden door iemand die daar verstand van heeft.
  Een huisarts of een fysiotherapeut,om te beginnen.
  Vinden die geen oorzaak,zou een neuroloog een volgende stap kunnen zijn.

  Reageer
Reageer op: Trillingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief