Trillingen

 • #1

  Goedemiddag. Ik ben een jongen van 18 en heb al een jaar (misschien wel langer van trillingen). Het trilt letterlijk overal. Als ik mijn voet plat op de grond zet en langzaam omhoog buigt gaan mijn enkels trillen. Tenen krom, tenen trillen. Door m'n knieën buigen, knieen trilen. Voorover bukken, rug trilt. Handen uitstrekken, vingers trillen. Kaak trilt. Als ik mijn tong uitsteek trilt mijn tong. Als ik lach trillen mijn wangen. Als ik praar trillen mijn lippen. Wat is dit? Ik kan er niet meer tegen... heb ik een hersenziekte ofzo? Gaat dit ooit nog weg? Ik ben ervoor naar de huisarts geweest, die heeft mijn reflexen getest. Die deden het nog. Ze zei dat ze dit nog nooit eerder heeft gezien en heeft me doorverwezen naar een neuroloog... ook heb ik een bloedtest gedaan en slik nu een maand vitamine D. Maar waar kan het door komen en gaat het ooit nog over? Het belemmert me.

  Reageer
  #2

  Heb je veel last van stress/spanningen of angsten?

  Reageer
  #3

  Jawel en heb in corona tijd vooral veel op mijn kamer gezeten... maar is het echt mogelijk dat ik daardoor tril over mijn hele lichaam?

  Reageer
  #4
  Reageer
  #5

  Te weinig beweging en binnen zitten is slecht voor je en trouwens al die maatregelen. Beter eens goed voor jezelf zorgen, met volwaardige voeding en lichaamsbeweging, misschien dat je die moet opbouwen. Wat voeding betreft altijd etiketten lezen en kwalijke stoffen vermijden. Misschien een paar voedingssupplementen. Beste om advies te vragen. Vitamine D niet zonder magnesium erbij gebruiken.

  Reageer
Reageer op: Trillingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief