Pijn tijdens en na anale seks

 • #1

  Gisterennacht heb ik (22 jaar) voor het eerst seks met een jongen gehad. Mijn sekspartner (19 jaar) heeft mij die nacht twee anaal 'genomen'. Ik voelde hierbij hevig pijn. Komt dit doordat het de eerste keer is of kan het komen doordat ik gewoon een extra gevoelige anus heb? Soms doet het bij het ontlasten ook pijn (maar daar is niks ernstigs op gevonden, ik heb endoscopisch darmonderzoek gehad). Na de seks is hij gevoeliger geworden. Moet ik mij nu zorgen maken?

  Reactie
  #2

  Als dit je eerste keer was, kan ik me voortellen dat je vandaag pijn hebt. Het was beter geweest als hij eerst een vinger had ingebracht en vervolgens een tweede. De anus moet eerst een beetje opgerekt worden eer er meteen een penis inpast. Hebben jullie wel glijmiddel gebruikt?

  Groet Emma

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  De pijn kan een dag of twee aanhouden, daarna nog wat zeurderig gevoel maar uiteindelijk trekt de kringspier weer samen. Geef het wat tijd maar de komende dagen dus even geen anale seks 😉

  Reactie
  #4

  Dank voor jullie reacties. Ja, we hebben glijmiddel gebruikt. Nee, de komende dagen sowieso geen sex. Het liefst bewaar ik dit ook voor de ridder op het witte paard die ik hopelijk tegenkom 🙂 Maar nu heb ik in ieder geval wat meer ervaring.

  Hij wilde zelfs een derde keer, maar heb gezegd dat ik dat niet aankon.

  Reactie
  #5

  Mijn eerste keer was een fiasco. Ontzettende pijn tijdens penetratie en daarna nog 3 dagen met een pijnlijke anus gelopen. Ik had het gevoel dat mijn anus helemaal was uitgescheurd. Ik heb jaren geen anale seks willen hebben, totdat ik mijn huidige man tegenkwam. Hij was niet dwingend, lief en begripvol en na een aantal weken van proberen steeds een beetje verder gaan, kan ik er nu enorm van genieten! Is dus allemaal goed gekomen...

  Reactie
  #6

  Hi, ik en mijn vriendje hebben al 2 jaar anale seks (bijna elke week) maar dit gaat vrijwel altijd gepaard met hevige pijn. Ook de dagen daarna is het erg pijnlijk om na het toilet te gaan. Wij gebruiken altijd veel glijmiddel. Wij weten niet precies wat wij moeten doen om het meer comfortabel te maken. Heeft iemand tips?

  Reactie
  #7

  Als het iedere keer hevige pijn doet, is er eigenlijk maar een remedie: Stoppen! De anus is nou eenmaal niet bedoeld om er iets in te stoppen.

  Als je vriendje groot is geschapen, zul je vooraf je anus moeten oprekken. Eigenlijk zou dat altijd moeten. Dat kan op verschillende manieren. Maar dat is op internet wel te vinden.

  Reactie
  #8

  het is een kwestie van langzaam de sluitspier oprekken en ontspannen zijn. Je kan het best oefenen met een setje dildo's met oplopende grootte.

  ik kon de eerste keer nog geen speld in mijn kont hebben maar inmiddels ben ik verslaafd aan prostaatmassage met een vibrator met 4cm doorsnee, mijn vrouw is er een ware meesteres in geworden.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Uit mijn ervaring werkt vaseline veel beter dan glijmiddel. Gewoon goed ontspannen, genoeg vaseline en vooral in het begin heel rustig doen dan heb je daarna nergens last van 😉

  de eerste keer had ik durex glijmiddel maar dat was niet echt een succes.. super veel pijn bij ontlasting dagen erna en bloed.

  Gisterenavond nog een keer geprobeerd met vaseline en deze keer nergens last van.

  Reactie
  #10

  Hye Is het normaal dat na anale seks de dag er na soms de afloop heb?

  Reactie
  #11

  Ja

  Reactie
  #12

  Je moet speciaal glijmiddel gebruiken die verdovend werkt, probleem is dat je die enkel kan bestellen of in een homo seksshop... Dat helpt wel, dat moet wel een beetje inwerken.

  Ik ben bottom maar heb ook geen anale seks meer na een hevige bloeding en zware trombose, er is toen een operatie aan te pas gekomen. Mijn vriend bracht zijn groot ding voorzichtig in maar eens er in was hij verschrikkelijk ruw. Handen op rug gebonden en prop in mijn mond. Ook met touwen aan handen en voeten, zodat ik zeker mijn benen niet kon sluiten...

  Vaseline en toestanden werkten bij mij niet

  Heb makkelijk aambeien... en pijn ook zonder de seks...

   

  Ben nu al paar jaar happy single.

  Reactie
  #13

  Het kan inderdaad hevig pijn doen. Ik ben homoseksueel en weet nog hoe de eerste keer bij mij ging. Je hebt het gevoel dat je anus letterlijk kapot gescheurd wordt. Maar hoe vaker ik het ben doen, hoe meer ik er eigenlijk aan begon te wennen dus ik herken me niet in de verhalen van jullie dat het zo'n vreselijke pijn blijft doen.

  Het belangrijkste is dat je partner het rustig opbouwt. Jij als ontvangende partij moet vooral uitgerust zijn en niet al denken dat het pijn zal gaan doen. Als je je druk maakt span je je kringspier samen en als de ander zijn penis er op zo'n moment in duwt dan kan je het inderdaad wel uitschreeuwen van de pijn, heb ik laatst nog gehad maar ik heb dit gelukkig zelden.

  Geduld hebben en genoeg glijmiddel gebruiken. Dat je er achteraf nog 1 a 2 dagen last van hebt is normaal. En als het echt niet lukt gewoon laten. Behalve als je ook homoseksueel bent dan, dan moet je wel he 😅.

  Maar soms is de actieve partner gewoon te enthousiast en te ruw. Ik heb geluk dat ik dan iemand had die rustig aan deed in het begin. Het is nou eenmaal niet de bedoeling dat er een penis in wordt geduwd maar met rustig aan doen in het begin is het zeker te doen, als jij er aan gewend ben kan het wel wat harder.

  Reactie
  #14

  Ik heb na jaren weer eens een x anale sex gehad. Het ging heel liefde vol en zachtjes. We hebben het in een jaar tijd echt heel rustig opgebouwd.
  Ik heb sinds jonge meid een slechte rug waar ik al 2 keer aan geopereerd ben. Nu heb ik na de anale sex tintelingen in me benen en pijn aan me rug.
  hebben meer mensen ervaring met rugklachten na anale sex??
  vraag me af of dat effect heeft op elkaar.

  Reactie
Reageer op: Pijn tijdens en na anale seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief