zware gemoedsstoornissen

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een jongen van 19 jaar en ik heb het laatste jaar 'last' van gemoedsstoornissen. Mischien maken deze gewoon deel uit van mijn persoonlijkheid, of zijn het helemaal geen gemoedsstoornissen maar tijdelijke emotionele grillen, maar toch zou ik er iets meer informatie over willen weten.

    Wat ik met die gemoedstoornissen bedoel; ik ben heel grillig qua humeur. Zowiso. Maar ook heel erg beïnvloedbaar door externe en interne factoren. Een verkeerde opmerking/omgeving/gedachte stuurt mijn gemoed constant helemaal door elkaar en als resultaat heb ik verschillende ups en downs per dag. Soms al wat zwaarder dan normaal.
    Mijn gezinssituatie is verre van stabiel, en ik heb overlaatst ook wat andere problemen gehad (met een vriendin). Mischien heeft dat er wat mee te maken. Mijn familie is ook altijd vatbaar geweest voor depressies...
    Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet denk dat ik depressief, of manisch depressief ben. Daarvoor zijn die ups en downs denk ik te kort, maar mischien dat iemand mij kan helpen met wat informatie?

    mvg
    Tom

    Reageer
    #2

    niemand een reactie? mischien geef ik iets te weinig informatie?

    Reageer
Reageer op: zware gemoedsstoornissen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief