(ADD) Slechte dokter!!!

 • #1

  Ik ben sinds mijn 26ste gediagnoseerd voor ADD en meer. Ik wist al sinds vooral tienerstijd dat er wat mis was met me, maar ik wist niet wat.  Ik wist niet een wat ADD was! Ik moest veel papieren invullen en veel testen doen (dit was multi diagnose test, maar ADD specifiek was voornamelijk papier)

  Ik heb ondertussen heel veel over ADD geleerd, en ik heb iemand online leren kennen (en ook ontmoet!) die heel erg problemen heeft met aandacht bijhouden, extreme (ik bedoel echt, EXTREME) vergeetachtigheid, alles wat ik terug zie bij mij. Als we praten dan hoord hij 9 van de 10 keer niet eens alles wat ik zeg want hij is gewoon afgeleid en het leid naar misverstanden soms want het lijkt alsof hij geen interesse te hebben. (Dit was het geval tot dat ik realiseerde dat ik ook ooit zo was). Dus ik stelde hem voor om de dokter te bellen, omdat het gewoon storend is (ja, voor anderen misschien, maar vooral voor hem!) En ik vertelde hem hoe het MIJN leven beter maakte, en als dit zijn geval ook mocht zijn, dan krijgt hij hulpmiddelen!

   

  Nou, hij heeft bloedhekel aan dokter afspraken, maar speciaal voor mij heeft ie afspraak gemaakt. Ik wacht in spanning af. Hij komt terug. En ik ben pissed!

  "Dokter zegt dat ik geen ADD heb en dat ik gewoon oververmoeid ben. want dat zie je al jaren van tevoren."

  Ten eerste; hij is pas 23. Ik kreeg mijn diagnose toen ik 26 was.

  Ten tweede (Dit is mijn echte vraag), mogen dokters UBERHAUPT zomaar zeggen dat iemand wel of geen ADD heeft? Wat ik wel heel zeker weet is dat hun daarvoor NIET opgeleid zijn!

  Dokters zijn physicians, geen psychologen. Hij is gegaan specifiek ovcr zijn vergeetachtigheid/aandacht niet kunnen bijhouden en wou het onderzoeken...

  Ik ben op dit moment erg kwaad, want ik wil dat hij hulp krijgt. ADD of niet, maar die dokter denkt dat hij een psycholoog is. Hij heeft hem vitamine tabletten gegeven. Wat voor onzin is dit, mag dat uberhaupt wel? Ik ben erg gealarmeerd.

  Reactie
Reageer op: (ADD) Slechte dokter!!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief