Raar

  • #1

    Hee allemaal, ik voel me sinds een maand of 6 en eigenlijk al veel langer heel erg naar, heb een tijdje overal pijn en zit dan over de pijn na te denken dat het iets ernstigs is, en dat dan maar door en door, door al dat piekeren en stressen heb ik byna niet kunnen genieten meer in me leven, alleen de laatste tijd is het zo erg dat ik een heel onwerkelijk gevoel er bij heb gekregen ( het gevoel dat alles nep is, en alsof ik droom) , en het gevoel dat ik elke keer kan flauwvallen, ben al paar x bij de dokter geweest maar ook die kan me niet gerust stellen, maandag heb ik een gesprek bij een psychiater omdat ze denken dat de klacht psychisch is, maar ik ben ten einde raad laatste tijd.

    Heeft iemand hier ervaring mee, of kan iemand mij er meer over vertellen

    Alvast bedankt !

    Reageer
    #2

    Je klachten kunnen zeker psychisch zijn. Je zou een angststoornis kunnen hebben. Dan is het in ieder geval goed dat je naar een psychiater gaat. Die kan vaststellen of je klachten inderdaad een psychische oorsprong hebben.
    Doe eens de testen op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/
    https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

    Reageer
    #3

    Ik mis een meisje nog steeds eigenlijk wij hadden niets bijzonde, ik zie haar ook al 10 jaar niet meer maar ik hou van haar!
    Toen ik 14 was laatste keer gezien in camping en nu ben ik 24.
    Dat is vreemd misschien heb ik psychaiter hulp nodig?

    Alvast bedankt voor tips

    Reageer
Reageer op: Raar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief