Raar

  • #1

    Ik heb een tijdje geleden een paar hyperventilatie aanvallen gehad omdat ik dacht dat ik kanker had , vind het nu zelf ook een beetje raar omdat gelijk te denken maar had ernstige klachten en veel afgevallen vandaar, maar goed ik was dus aardig overstuur sins dien ben ik heel erg gespannen en kan me nergens op concentreren kan bijna niet eens normaal tv kijken of de ondertiteling volgen .. lijkt wel of alles in me hoofd versneld is nu ? Kan nergens rustig over na denken lijk wel een heel ander persoon wat zou dit kunnen zijn ? Voor de rest gaat het goed met me en niemand om me heen valt ook iets op maar heb er zelf afentoe last van , de dokter weet niet wat ze er aan kan doen of er voor kan geven omdat ze zegt dat ik moet rusten maar ik rust nu al maanden en het helpt niet ?

    Reageer
    #2

    wat zou het kunne zijn

    Reageer
    #4

    Wat word er aan een angststoornis gedaan?

    Reageer
    #5

    Daar is therapie voor.

    Reageer
    #6

    Je voeding kan een rol spelen bij je klachten. Met name de vele snelle suikers die veel mensen nuttigen. Beter zorgen voor volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels. Hierdoor blijft je bloedsuikerspiegel stabieler, wat beter is voor je hele gezondheid. Een schommelende bloedsuikerspiegel kan angsten en hyperventilatieklachten uitlokken. Ook kunnen histaminerijke voedingsmiddelen voor klachten zorgen.

    Daarnaast kan je tekorten aan bepaalde voedingsstoffen hebben. Bloedonderzoek zegt wat dat betreft niet alles. Denk aan stoffen als magnesium, zink vitamine B, C en D en omega 3. Dat soort stofjes helpt om allerlei neurotransmitters aan te maken.

    Natuurlijk ook wat doen aan de emotionele achtergronden van je klachten. Bij hyperventilatieklachten kunnen dingen spelen als onzekerheid, perfectionisme, teveel hooi op je vork, dingen doen die niet bij je passen enz. En zorgen voor voldoende lichaamsbeweging, de juiste ademhaling en tijd voor ontspanning.

    Reageer
Reageer op: Raar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief