Raar/licht/buiten bewust zijn raken gevoel in hoofd?

  • #1

    Hoi iedereen!

    Ik heb nu al een paar maand, halfjaar denk ik bijna last van een heel raar gevoel in mijn hoofd wat ik niet kan omschrijven, maar ga toch even een poging wagen.

    Het voelt een beetje alsof mn hersenen in mijn hoofd zweven, of dat mijn vaten? in mijn hoofd worden afgekneld en of ik elk moment mijn bewustzijn kan verliezen. En op de één of andere manier heb ik hier denk ik meer last van als ik lig, als ik rechtop zit is het naar mijn idee iets minder, maar dit kan ook tussen mn oren zitten.

    Het probleem is dat dit soms een hele week aanhoudt en ik er echt bang van word en niet alleen durf te zijn, naar mijn idee kost alles dan ook meer moeite, praten, mn ogen openhouden, focussen. Ook heb ik dit vaak 's nachts, dan word ik wakker met zo'n heel naar gevoel in mn hoofd, soms als ik wakker word of weer mijn dag begin is het dan wel weer weg.

    En soms is het een hele week weg en heb ik nergens last van. Ben er al een paar keer mee naar de dokter geweest maar hij snapt niet wat ik bedoel en mijn bloeddruk en hart en alles is gewoon goed.

    Het begon trouwens wel in een periode dat ik heel veel last had van paniekaanvallen en wat stress maar inmiddels is dat wel ongeveer weer voorbij, behalve dat ik gestresst wordt van al die klachten.

    Iemand die dit herkent of snapt waar het vandaan komt?

     

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Scoor ik 42 op..

    Reageer
    #4

    Dan kan dat toch de oorzaak van je klachten zijn. Bespreek dat met je huisarts

    Reageer
    #5

    Al stuk of 5 keer gedaan haha, maar die snapt mij niet en met alle testjes is alles goed.

    Dus ben meer opzoek naar herkenning? ?

    Reageer
    #6

    @Julia Kijk eens op sosstraling.nl en vergelijk de klachten eens. Het komt namelijk overeen met veel van de klachten die ik ook ervaar en bij mij komt het grotendeels door de onzichtbare communicatievelden van de draadloze apparaten. De velden gaan door muren en beslaan vaak meerdere ruimtes in omvang. Zelf gebruik ik het uiteraard niet maar er komt veel binnen van de buren en buitenshuis.

    Reageer
    #7

    Denk bij angsten en paniekklachten ook aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan voedingstoffen. Altijd belangrijk om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door complexe koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Histaminerijke voedingsmiddelen kunnen ook klachten uitlokken. Verder uitkijken met toevoegingen als smaakversterker en kunstmatige zoetstoffen. Een orthomoleculair therapeut zou je kunnen helpen met wat voedingssupplementen.

    Denk bij de invloed van electromagnetische velden ook aan het belang  van een houten bed en matras zonder metalen erin. metaal trekt namelijk straling aan. Er zijn wel producten om de invloed van de straling te verminderen, zoals dooozz-schijfjes. toch beter om wifi s nachts uit te schakelen en smartphone uit en een eind van je bed.

    Dan hebben veel mensen nog een lichte scheefstand van de atlas, wat ook klachten kan geven.

    Reageer
    #8

    Hi,

    De klachten kunnen heel erg goed te maken hebben met stress, angst, paniek en hyperventilatie. Ik denk dat je in een bepaalde periode heel erg veel stress en angsten hebt gehad en je hier nu iets minder last van hebt, echter is het zo dat wanneer deze klachten zijn 'overgewaaid' je nog wel veel last kunt hebben van de flinke klap die je in die tijd hebt gehad en hetgeen wat je hebt moeten doorstaan. Het kan zo zijn dat wanneer je in de komende periode rust pakt wanneer je dit nodig hebt en sportieve activiteiten onderneemt, genoeg buitenlucht hebt etc. etc. de klachten steeds verder afnemen.

    Echter zou ik voor de zekerheid ook een afspraak bij de huisarts inplannen om er zeker van te zijn dat het geen medische oorzaak heeft of een andere oorzaak die te verklaren is.

    Sterkte met alles en het beste!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Raar/licht/buiten bewust zijn raken gevoel in hoofd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief