Toompje gescheurd / Snee in toompje

  • #1

    Een vraag! Ik heb al de posts al gelezen over gescheurde toompjes etc, maar ik weet niet of het anders ligt bij mij.

    Ik had gisternacht seks of tenminste trachtte seks te hebben. Ik voelde mijn huid al ver naar achter trekken en in plaats van corrigeren of vochtig te maken drukte ik toch door en hoorde/voelde ik een "plop". Ik haalde mijn penis eruit en zag dat het bloedde.
    Als het goed is zit er een snee in mijn toompje, dat het draadje die vastzit opengescheurd is.
    Het deed nauwelijks pijn, maar het bloedde wel eventjes. Na een tijdje bloedde het weer als ik mijn voorhuid naar achter haalde om te kijken hoe het ermee was.
    Vanaf toen niet meer aangezeten en laat ik het rusten totdat het geneest.

    Geneest dit vanzelf of moet ik toch de arts raadplegen?

    Reageer
    #2

    Een gescheurd toompje geneest niet in de zin dat het toompje weer 'aangroeit'. Het wondje zal wel vanzelf overgaan, op voorwaarde dat je het netjes schoonhoudt. Dus wat dat betreft is er niet zoveel aan de hand, behalve dat het even vervelend is.

    Wat wel meer aandacht behoeft is het feit dat een gescheurd toompje kan terugkomen als het steeds maar net geneest en niet helemaal door is. Dan zal het de volgende keer weer kunnen scheuren. Het beste wat je dan kunt doen is even naar de huisarts gaan en het toompje laten doorsnijden zodat het helemaal goed los zit en je door een te kort toompje geen problemen meer zult krijgen.

    Reageer
    #3

    je eigen laten besnijden dan zijn alle problemen opgelost.nu heb je kans dat je regelmatig een probleem met het toomje kan krijgen.overleg even met je huisarts wat je het beste kan doen.

    Reageer
    #4

    Ik heb het net nog even gecheckt.
    Het draadje wat van de plasbuis naar de voorhuid gaat is verdwenen in de eikel lijkt het. Er zit een kleine bloeduitstorting waar het draadje niet meer te zien is. Daarna loopt het na de eikel gewoon weer verder, alsof het uitgerekt is.

    Ik zal de huisarts raadplegen en kijken wat er precies aan de hand is en of er eventueel een knipje nodig is.

    Bedankt voor de info tot nu toe!

    Reageer
    #6

    Ik heb zelf mijn toomje doorgeknipt.
    Was pijnlijk.Met flinke bloeding.Door drukverband bloeden gestopt en na twee dagen wondje gesloten.

    Reageer
    #8

    Mijn toompje is ook gescheurd tot onderaan me eikel.
    Ik was met men vriendin aan het vrijen en het bloede ik weet ook niet wat ik moet doen kan het nu nog veder schuren of blijf het tot onder je eiken als je toompje hard is??

    Ik zou hier graag antwoord op willen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is moeilijk te zeggen zo ongezien.
    Ga ermee naar je huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #10

    goede dag,

    mijn vriend en ik hebben gister avond Sex gehad maar we hadden al door dat het beetje droog werd we gingen toch even door,

    toen we gestopt waren kwam dr allemaal bloed op het bed en in Mn vagina we dachten eerst dat het van mij af kwam maar later bleek van hem tekomen

    inderdaad is zn toompje gescheurd wat nu? hij wilt zeker niet naar de huisarts ,

    Kan iemand mijn vriend helpen

    men beantwoorden en vertellen wat nu veder met schoonmaken etc

    bedankt lise

    Reageer
    #11

    Goed schoonhouden met water en goed droog deppen. Maar hij zou eigenlijk wel naar de dokter moeten gaan... Als het niet goed geneest, zou het kunnen dat het telkens weer blijft scheuren

    Reageer
    #12

     

    Kan het bloed van je partner in je vagina kwaad?

    Reageer
    #13

    Als hij geen HIV heeft kan dat geen kwaad....

    Reageer
    #14

    Mr Toom hoe is dit afgelopen bij de huisarts?

    Ben namelijk bang dat ik hetzelfde heb.

    Reageer
    #15

    Hallo,

    een paar jaar geleden kreeg ik tijdens een orale behandeling een gevoel in mijn penis. Toen we ernaar keken bloede het als een rund. En jahoor een gaatje in mijn toompje. Dit was precies in het midden stuk vel ervan. Dit heb ik laten helen en eigenlijk is het gaatje altijd gebeleven. Nu had ik laatst gemeenschap met mijn vriendin en brande het. Ik keek en toen was me toompje een stuk verder gescheurd. Je hebt je draadje waarmee je huid vast zit aan je eikel en daartussen een stuk vel. Nu is die doorgescheurd tot aan de helft van het draadje en zit die nog maar aan een dun stukje vast. Groeit dit weer aan met rust of blijft dit zo? Iemand advies?

    Reageer
Reageer op: Toompje gescheurd / Snee in toompje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief