Prostaat cyste

  • #1

    Ik heb een goedaardige cyste in de prostaat en een in de balzak.

    Nu ben ik bottom, homo dus. Mijn vriend is op seksueel vlak zéér dominant, tot enkele maanden geleden geen probleem, op een avond kreeg ik tijdens het vrijen, hij penetreerde, hevige pijn en ik belande in het hospitaal.

    Uiteindelijk bleek ik dus  cystes te hebben en moet jaarlijks mijn PSA laten controleren.

    Sedertdien is anale seks een foltering. Ik geniet niet van andere manieren - we hebben dat geprobeerd en voor mijn vriend is het nu ook op.

    Hij bekende me mij te bedriegen met iemand die hij wel kan neuken.

    Alhoewel hij mij nog steeds graag ziet.

    Hoe komt het toch dat ik zo hevige pijn heb, is dat normaal ? Gaat dit snel weer weg ?

    Men wil de cystes niet operatief verwijderen. Het enige dat kan is als mijn vriend me drogeert maar dat vind hij ook niets, griezelig zelfs en het kan eens fout lopen.

    Dat hij me bedriegt is niet het probleem, het probleem is dat 2 cystes mijn seksuele belevenis afnemen en ik geen genot vind in anders gaan vrijen.

    Reageer
    #2

    De prostaat komt door anale seks natuurlijk wel behoorlijk onder druk gezet. Dat veroorzaakt de pijn. Cysten kunnen vanzelf weer oplossen. Maar zolang ze er zijn, zal anale seks geen mogelijkheid zijn.

    Reageer
Reageer op: Prostaat cyste


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief