Rare bultjes/zweertjes

 • #1

  Hallo,

  ik ben een jongeman van 24 jaar en loop nu al 2 maanden met een probleem. Ik ben seksueel best actief dit uiteraard wel veilig.

  alleen merkte ik dat toen ik voor de laatste keer seks heb gehad 2 dagen erna vele malen moest plassen. En ook roodheid op het uiteinde van mijn plasbuis. Later kwamen hier ook licht witte bultjes op. Ik ben hier toen mee na de huisarts geweest en daar heb ik toen 2x een soa test laten doen (urine) hier kwam een negatief resultaat uit. Na een aantal keer bij de huisarts te zijn geweest ook omdat ik onderbuikpijn kreeg dacht hij aan een prostaatontsteking. Ik heb hier een antibiotica kuur voor gekregen en dit stopte wel het vele malen plassen maar blijf ik last van mijn geïrriteerde eikel houden. Heeft iemand tips voorwat ik eraan zou kunnen doen ? Of wat het zou kunnen zijn.

   

  groet

   

  Reactie
  #2

  Ga terug naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #3

  Na mijn gevoel kom ik bij de huisarts niet echt verder...Waar zou ik me bijvoorbeeld nog op kunnen testen? Zodat ik dit kan aangeven bij de huisarts.

   

  Reactie
  #4

  Een banale kweek op bacteriën...

  Reactie
  #5

  Oke dankjewel!  ga ik dit voorstellen..

  de dokter adviseerde mij wel om te beginnen met daktarin creme omdat hij eerder aan een schimmelinfectie dacht omdat blijkbaar de urine tests 2x negatief aangaven. Mag ik jou mening hierover?

   

  Reactie
  #6

  Ik kan er zo eerlijk gezegd geen schimmelinfectie van maken

  Reactie
Reageer op: Rare bultjes/zweertjes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief