kunnen deze klachten komen door spanningen

 • #1

  ik ben al maanden heel erg duizelig en draaierig in mijn hoofd. niet in aanvallen maar constant. had tot voor kort geen spanningen maar door deze klachten (die beinvloeden mijn hele leven, kan bijna niks en huisarts kan niks vinden) merk ik dat ik elke dag gespannen ben. soms ook lijkt het alsof mijn ademhaling stokt. dus dat ik niet goed dooradem. zou het kunnen zijn dat ik dat altijd heb gedaan en dat ik daardoor zo duizelig ben en nu alles eigenlijk nog beroerder is doordat ik ook zo gespannen ben? ik kan me haast niet voorstellen dat je zulke heftige klachten hierdoor kunt krijgen door spanningen/angsten maar is er iemand die dit herkent?

  Reageer
  #2

  Je bent al bij de huisarts geweest en hij kan niets vinden.Dat houdt dus in dat je niet duizelig bent door te lage bloeddruk of laag ijzergehalte. Is daar naar gekeken? Als de klachten blijven zou ik toch even teruggaan. Misschien is het idd door spanning en heb je hyperventilatie. Dan zou de huisarts je kunnen helpen met tips. B.v. ademhalingstherapie of yoga.

  Reageer
  #3

  Psychisch: angst, depressie, burnout, hyperventilatie undsoweiter. informeer je en wees eerlijk tegenover jezelf. Veel mensen verzwijgen liever psychische klachten namelijk.

  Reageer
Reageer op: kunnen deze klachten komen door spanningen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief