Rare klachten

  • #1

    Hallo,

    Ik loop sinds vorig jaar met rare klachten, Ik had eerder al wat oorsuizen gehad maar dit was een paar jaar geleden na een paar maanden weer weg gegaan en in een stressvolle periode was het lichtelijk weer iets terug gekomen maar alleen hoorbaar als ik wou gaan slapen maar sommige avonden hoorde ik het ook niet.

    Me symptomen begonnen vorig jaar zomer met bijna elke ochtend een soort van ''aanvallen'' van duizeligheid en zweten. Ook veel hartkloppingen. In die tijd merkte ik dat het oorsuizen ook weer wat zo nu en dan wat toenam. Na een periode had ik ineens ook enorme nekpijn waarvoor ik nog op de weekend post heb gezeten omdat de pijn niet te doen was. Op dat moment dachten ze aan te veel spanning. 2 weken later na dit begon voor mijn gevoel mijn gehoor ook anders te worden, Minder helder. Ik heb wel naar hardere muziek geluisterd maar volgens de KNO arts was mijn test goed. Ik heb ook momenten over de dag dat ik merk dat ik in een soort ''waan'' leef, Alsof ik niet echt leef en elke keer het gevoel dat ik aan het stikken ben. Ik ben ook soms als ik wil gaan wandelen buiten na 5 min helemaal uitgeteld.

    Ook heb ik op het moment last van achter op me hoofd, Kaken en achter me oren. Mijn huisarts denkt dat veel van mijn symptomen komen door chronische hyperventilatie maar op dit moment ben ik er echt klaar mee.
    Ik weet niet hoe lang ik dit trek om in een soort van ''roes'' 24/7 te leven en zo vermoeid te zijn. Kan dit echt allemaal van chronische hyperventilatie komen?

    Reageer
    #2

    Yep.....
    Een fysiotherapeut kan je helpen bij zowel de nekklachten als de hyperventilatie

    Reageer
    #3

    Ik heb al contact gehad met een fysiotherapeut en binnenkort wil ze wat testen doen om te kijken wat me ademhaling en hartslag doet als ik ook ga bewegen en eind van de maand heb ik een intake bij iemand meer gericht op me kaak.

    Dat onwerkelijke gevoel vindt ik nog het vervelendste en het gevoel alsof me gehoor anders is. Ik ben letterlijk elke dag aan het overleven zo voelt het voor me. Ik hoop echt dat het weer beter kan worden

    Reageer
Reageer op: Rare klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief