Blaas verrekt, hoe lang last

 • #1

  Het gebeurde 2 dagen geleden in de file achter een ongeluk. Mijn blaas was bomvol dus dat werd heel benauwd en pijnlijk. Ik heb nu nauwelijks minder last dan toen het gebeurde en ben ook nog onzeker.wanneer moet dat uiterlijk over zijn?

  Reageer
  #2

  De pijn is meestal over kort nadat je naar het toilet bent geweest of het in je broek hebt gedaan. Bij dat laatste heb ik helaas de ervaring dat je wel een poosje onzeker blijft of je het nog wel goed op kunt houden. Niet op letten kan je gewoon.

  Reageer
  #3

  In mijn broek geplast😒 . Toch nog pijn.

  Reageer
  #4

  Een keer in je broek plassen bij zoiets is helemaal niet erg. Wel raar dat het pijn blijft doen nadat je het kwijt was.Misschien een spier te hard aangespannen om’het op te houden, toen dat al niet meer ging. Heb je het laten gaan of het opgehouden tot het toch kwam. Dat zou het kunnen zijn, maar ik zou maar naar de HA gaan. Kun je dat gewoon zeggen hoor.

  Reageer
  #5

  Opgehouden tot ik barstte. Laten gaan doe je niet zolang je het nog op kan houden.
  Jullie weten het nu maar kennen me niet. Mijn huisarts ken ik heel goed dus daar ga ik dat liever niet in detail bespreken. En als ik hem zeg dat ik het toilet net wel heb gehaald dan geef ik foute informatie. Het is vandaag voor het eerst wat beter, vandaag nog pasen dus ik wacht tot morgen.

  Reageer
  #6

  Als je nu nog last hebt zou ik toch de HA even laten kijken. Je kan tegen een arts rustig zeggen dat je in je broek hebt geplast en hoe dat ging. Het was toch torenhoge nood, dan doet hij dat ook. Ga anders een keer naar een andere arts.

  Reageer
  #7

  Ik moest niezen.
  Plots voelde ik iets lopen
  Het was urine.

  Reageer
Reageer op: Blaas verrekt, hoe lang last
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief