Blaasontsteking enorm pijnlijk (vrouw 23j)

 • #1

  Elke keer dat ik een blaasontsteking krijg (ong 1x per jaar) is dit echt enorm pijnlijk (sinds eerste keer). Als ik hierover lees of ervaringen van andere mensen hoor komt het steeds neer op wat vaker plassen en een onaangenaam brandend gevoel, bij mij is dit dus een pak erger zelfs wanneer ik meteen antibiotica begin te nemen.

  Als ik moet plassen geraak ik gewoonweg niet meer van het toilet af, elke keer dat ik denk nu is het gedaan dan krijg ik weer het gevoel dat ik moet plassen en blijf ik nog even zitten tot het er uit is maar zo blijft het dus oneindig verdergaan. Als ik dan gewoon toch van het toilet ga zit ik er na 5min gewoon weer op omdat het gevoel zo irritant is. Ook de pijn en het brandende gevoel blijft zelfs wanneer ik niet plas en gaat soms gepaard met koude rillingen door de dag heen. Vorige nacht heb ik 4x van ondergoed moeten wisselen omdat ik naar het toilet moest lopen en telkens al een paar druppels kwijt was. Slapen is dus ook een ramp. Het zorgt ervoor dat ik me gewoonweg zo slecht voel dat ik niet meer weet wat doen.

  Mensen rondom mij zeggen wel vaker van "dat kan nu toch niet dat je daar zoveel last van hebt?" maar het zorgt er elke keer voor dat ik zo'n 2 a 3 dagen door de hel ga. Na de seks ga ik sowieso wel naar het toilet en ook qua hygiƫne kan ik me moeilijk voorstellen dat dit hiertoe leidt.

  Iemand enig idee waarom dit zo extreem is bij mij? Hebben sommige mensen er van nature meer last van? Ik kan er gewoonweg niet door buitenkomen/werken etc.

  Reageer
Reageer op: Blaasontsteking enorm pijnlijk (vrouw 23j)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief