Blaas loopt in 10 a 20 minuten vol

  • #1

    ik heb dat al een jaar of twee. Het komt niet door veel drinken, maar juist na het eten, ongeveer een uur of anderhalf er na. Vaak ook helemaal niet, maar als het komt stopt het niet als de blaas vol is. Soms twee keer veel plassen in half uur en dan is het over en heb ik dorst en ben moe en duizelig. Dan drink ik en is alles over. Er is geen peil op te trekken. Het kan weken wegblijven en dan twee keer per dag zijn. Ik heb al de voeding bijgehouden en het komt eerder voor als ik vleesloos eet. Verder geen lijn te ontdekken. Tips waar ik het moet zoeken zijn dus heel welkom.

    Reageer
    #2

    Ga eens met de klachten naar de huisarts...

    Reageer
    #3

    De eerste keer dat ik het aan hem vertelde zei hij dat dat wel eens kon. De tweede keer heeft hij naar bacterien in de urine gezocht. Dat het geen blaasontsteking was had ik hem zo kunnen vertellen. Als ik niet meteen naar het toilet kan heb ik binnen half  uur een blaas als een voetbal en het Spaans benauwd uiteraard. In het begin ben ik wel eens in de problemen gekomen, maar nu voel ik het aankomen. Ik denk maar dat er soms in het eten een stofje zit de dehydrerend werkt.

    Reageer
    #4

    Vraag dan eens een verwijzing voor de uroloog.

    Reageer
    #5

    Al gekeken naar diabetes? Zeker na het eten kan je suikerspiegel enorm uit balans raken en misschien dit soort klachten veroorzaken.

    Reageer
    #6

    Bedankt Maarten. Nooit gemeten, nooit geopperd. Heb gegoogeld en kom wat herkenbare dingen tegen, dus wmb moet dat gemeten. Ik eet nooit zoet en heb grote hekel aan chocola en fruit. Zo meteen ga ik bij de lunch vruchtenyoghurtje eten, jassses, en dan kijken of ik dan weer volloop. Morgen iig even langs huisarts. Begrijp dat huisartsen het niet zo hebben op googelende en forummende mensen, maar goed jammer voor hem.

    Reageer
    #7

    Nou dat ziet er niet goed uit. Inmiddels water aan het bijvullen. Het kan natuurlijk nog steeds van alles zijn en zo'n zoet papje eet ik nooit. Wel kwark. Morgen dus naar de huisarts.

    Reageer
    #8

    is er bij de huisarts nog iets uitgekomen? Kan je het wel goed ophouden als het op komt zetten? Ik herken wat van de symptomen die je beschrijft. Bij mij is het soms zo erg dat ik niet helemaal op tijd bij een wc kan zijn als ik bijvoorbeeld onderweg ben. Of als ik bijna bij een wc ben er al een paar druppels uit komen.. 

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Blaas loopt in 10 a 20 minuten vol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief