Vraag koortslip

 • #1

  Hallo,

  Ik zit momenteel in grote stress. Gister was er nog niks aan de hand op mijn lip, ik had geen pijn oid of brandend gevoel. Ik heb toen dus gewoon gezoend met mijn vriendin. Nu de ochtend erna spot ik een rode brandende plek op mijn lip, zeker weten een koortslip.

  Ik ben altijd extreem voorzichtig hiermee maar dit heb ik niet zien aankomen. Ik ben dan ook enorm bang dat ik haar nu een koortslip heb gegeven. Zo’n situatie is al eens eerder voorgekomen bij haar maar toen kwam ik direct na het zoenen erachter dat er een brandende plek was. Ik heb daarom ergens hoop dat zij het virus al heeft en dus gewoon geen koortslip krijgt.

  Toch hoop ik hier iets meer rust te krijgen. Ik ben enorm bang om haar iets te geven waar ze niet voor heeft gekozen...

  Reactie
  #2

  De angst is wat erger geworden. Ik heb altijd een enorme fobie voor een koortslip omdat ik heb gelezen dat het extreem besmettelijk is, ook voor het uitbreken van de blaasjes. Ik heb afgelopen zondag gevoetbald, en daar mij afgedroogd. Nu ben ik niet bang dat ik mijzelf ergens anders heb besmet met het herpes virus want ik heb altijd een techniek dat ik eerst mn beneden lichaam afdroog en daarna bovenlichaam (zodat ik mijn mond als laatste pas aanraak met de handdoek). Waar ik wel bang voor ben is dat een teamgenootje zijn handdoek was vergeten, en mijne kort heeft geleend om de laatste beetjes op zijn lichaam droog te maken. Ik weet niet of mijn mond uberhaupt de handdoek veelvuldig heeft geraakt, en of hij met de handdoek in zijn genitale zone is gekomen bijvoorbeeld. Maar ik wilde het toch even schrijven hier.

  Is zoiets reeel? Dat ik hem heb besmet met het virus door 2.5 dag voor het uitbreken van mijn koortslip het per ongeluk een handdoek heb ‘besmet’ en vervolgens hem daarmee?

  Reactie
  #3

  Ik heb de huisarts gebeld en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de gevallen, het risico was klein bij mijn vriendin en irreël bij de jongen uit mijn voetbalteam. Bent u het daarmee eens John?

  Reactie
  #4

  Het zal moeten blijken of ze er een krijgt.

  Reactie
  #5

  Je zit jezelf gek te maken om niks

  Reactie
Reageer op: Vraag koortslip
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief