Kans koortslip

 • #1

  Hallo.

  Gisteravond laat dacht ik een koortslip te krijgen op mijn bovenlip, helemaal in de hoek. Ik heb die middag nog seks gehad met mijn vriendin (rond 16:30) en ‘s avonds laat voelde ik iets. Tijdens die seks hebben wij gezoend, en ik weet nog dat ik haar mond aanraakte. Ik heb daarna ergens, toen mijn vingers ongetwijfeld opgedroogd waren mijn penis aangeraakt. Vanochtend was er op die plek niets meer aan de hand. En ik heb de hele dag nergens last van gehad. Nu vanavond laat, dus langzamerhand bijna 30u later dan de seks, voel ik wel een koortslip aankomen. Wel op een andere plek dan ik dacht. Wij hebben geen orale seks gehad.

  Denkt u dat ik mij te veel zorgen maak om nu te denken dat ik door het aanraken van haar mond (en daarmee wellicht mijn speeksel met het toen wellicht al actieve herpesvirus) heb kunnen overbrengen op mijn penis? Ik ben altijd erg bang omtrent mijn koortslip..

  Reageer
  #2

  Niemand zal je daar zo antwoord op kunnen geven. Je zult het moeten afwachten

  Reageer
  #3

  Oke... Ik maak me heel erg zorgen. Mijn vriendin zegt dat ik wel een heel lastige constructie bedacht heb met dus mijn mond, naar haar mond, naar mijn vingers, naar mijn geslachtsdeel. Terwijl de koortslip dus dik een dag later er pas was...

  Denkt u dit reden voor zorgen is?

  Reageer
  #4

  Het is idd een heel lastige constructie en een beetje overdreven als ik dat zo mag zeggen

  Reageer
  #5

  Toevallig hoor ik dat wel eens vaker met mijn angsten; ik heb ook een angststoornis maar die wordt nog wel eens wat aangewakkerd door zulke situaties. Waar het bij ‘normale’ mensen even balen is dat je een tijd niet kan zoenen, wordt dat bij mij vervangen door angst van iets dat wel of niet gebeurd zou kunnen zijn.

  Als ik zo uw laatste antwoord ontleed, is het wellicht ietwat overdreven om hier nu erg angstig over te zijn?

  Reageer
  #6

  Dat klopt

  Reageer
Reageer op: Kans koortslip
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief