druk in de buik en dunnere ontlasting

  • #1

    Ik heb last van mijn buik/maag. Heb laatste dagen een onregelmatige stoelgang en de ene keer heb ik een opgeblazen gevoel en de andere keer heb ik een gevoel alsof mijn maag leeg is en wil ik weer wat eten. Ik leunde vanavond achterover en dan komt je buik wat meer op spanning en het leek net of ze een strakke band om mijn maag spande want er kwam inneenkeer een golf van misselijkheid naar boven.
    Heb ook sinds een paar dagen dat ik na iets te eten naar de wc moet en dan is mijn ontlasting niet echt dun maar ook niet normaal.dus moet redelijk vaak na elke maaltijd naar de wc. Heb ook niet veel eetlust.
    Ik werk in een sportschool en doe redelijk vaak buikspieroefeningen.Kan dit hierdoor ook komen dat mijn darmen wat gevoeliger worden?
    Is dit gewoon een buikgriepje of is dat nu een kenmerk van een prikkelbare darm?
    En wat kan ik hieraan doen behalve veel fruit, vezels, etc..Want dat doe ik al wel.
    Want het is erg lastig om elke keer naar iets te eten naar de wc te moeten.

    Reageer
    #2

    als je dit slechts enkele dagen of een week hebt, kan je gewoon eventjes afwachten.
    Blijft het langer ga dan naar de dokter, kan van alles zijn PDS , Crohn, Colitus, diverticulitus, dus met dit soort blijvende klachten naar de huisarts en niet zelf iets proberen.
    Beterschap. Brenda

    Reageer
Reageer op: druk in de buik en dunnere ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief