Al enkele maanden last van maag en darmen

 • #1

  Goeiemorgen!

  Nou heb ik al enkele maanden last van mijn maag en darmen. Ik heb enkele wegen geleden mijn stoelgang binnen gebracht voor controle en hierin hebben ze de bacterie aeromonas gevonden die tot op heden nog niet behandeld is, voor de rest was alles inorde.
  Nou mag ik pas op 26 april langs bij de maag en darm specialist omdat ik dagelijks pijn in de buik heb en het rare is dat dit enkel in de namiddag is altijd rond 15u tot de vroege avond en gaat dan altijd over.
  Ik let ook dagelijks op mijn stoelgang ook en sinds enkele dagen zie ik wat verkleuring in mn stoelgang en ik ben erg bang dat dit nou bloed kan zijn? Wat denken jullie?

  Reageer
  #2

  Niemand?

  Reageer
  #3

  Hoi, op de foto zie ik wel ronde keutels, die heb ik meestal als ik last van obstipatie heb, de keren dat ik bloed bij ontlasting had zag ik duidelijk rode vlekken of een plas bloed en dat zie ik op jouw foto niet. Is het pijnlijk als je naar toilet gaat? Heb je last van obstipatie? Heb je onlangs ontsteking remmers zoals diclofenac, ibuprofen, neurofen genomen? Kan van alles zijn, mijn advies is afwachten wat arts zegt, je zorgen maken of stressen erover verergerd meestal de klachten. Sterkte en beterschap

  Reageer
  #4

  Hey,
  Neen ik heb geen last van obstipatie en het is ook niet pijnlijk. Ook geen ontstekingsremmers genomen..
  Ik maak me gewoon zorgen door de de donkere stukken in de ontlasting. Omdat ik lees als de bloeding hoger in de darm zit de ontlasting donker wordt… bij rood bloed op de ontlasting is het meestal aambei of dergelijke..

  Reageer
Reageer op: Al enkele maanden last van maag en darmen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief