Maandenlang last van maag

 • #1

  Sinds maart heb ik last van mijn maag doordat ik een vitamine c pil had ingenomen wat me maag deed branden. Heb in juni gastroscopie ondergaan waar niets uit kwam en tot nu nog steeds last van. De symptomen die ik aan over heb gehouden zijn meer het branden van de maag wanneer ik koud of te warm drink en als er iets vettigs gegeten word dan krijg ik een drukkende pijn net onder mijn borstkuiltje wat uitstraalt naar de rug.

  Ben er talloze keren mee naar de huisarts geweest en die blijft zeggen dat er niets aan de hand is, heeft me doorgestuurd naar een diƫtiste omdat ik al flink ben afgevallen. Hou een eetdagboek bij en let verder goed op met wat ik eet.

  Wat is er gaande? Heeft iemand verder advies? Want wil zo graag weer normaal kunnen eten!

   

   

  Reactie
  #2

  Iemand?

  Reactie
  #3

  Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat de vitaminepil de oorzaak is. En daarmee niet zeggende dat het geen klachten kon veroorzaken, maar dan moet er toch al iets niet in orde zijn geweest. Hoe is je ontlasting?

  Reactie
  #4

  Heb voor mijn ontlasting macrogol gekregen, omdat toen de maag klachten begon ook last van constipatie had. Vergeten bij te schrijven.

  Reactie
  #5

  Je hebt geen PDS?

  Reactie
  #6

  Er werd ooit gezegd dat ik het zou kunnen hebben maar nooit echt onderzocht. Wel ben ik lactose intolerant dat is wat zeker is.

  Reactie
  #7

  Maar dat kan dan ook de klachten veroorzaken...

  Reactie
Reageer op: Maandenlang last van maag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief