mogelijke schimmelinfectie

  • #1

    Beste,

    Na ernstige vermoedens een candida-speekseltest gedaan, foto van het resultaat in bijlage.
    In hoeverre kan deze angst- en paniekklachten veroorzaken en waaruit bestaat de behandeling?
    Dient dit medisch te worden behandeld? De draadachtige substantie zouden schimmelgeworden gisten zijn en komen ook voor rond m'n ontlasting.
    De meest extreme symptomen waaraan ik reeds heb geleden omvatten nierstenen (mogelijk oxalaatproducerend) en paniekaanvallen (mogelijk van invloed op de productie van neurotransmitters in de darm (?)). Informatie opgezocht op het internet omdat ik eerlijk gezegd het vertrouwen in artsen wat kwijt ben. Lijd hier al jaren aan en meer dan genoeg artsen gezien waaronder een professor endocrinologie. Op vitaminetekorten en niet ernstige verstoringen in bloedwaardes na vinden ze niets. Lever ziet er wel overbelast uit, zeggen ze. Maar dan stellen ze voor om gewicht te verliezen terwijl dat ondanks bijna dagelijks sporten simpelweg niet lukt. Dit zou meteen ook een van de typerende symptomen zijn. Misschien is de ziekte te microbiologisch van aard. Voor mij voelt het ondertussen wel aan als een hel.
    Ben er redelijk zeker van deze te hebben opgelopen bij m'n ex-vriendin, het is dan misschien wel geen soa maar zij had vaak last van pijn tijdens geslachtsgemeenschap en ik merkte ook een enorm branderig gevoel op toen ze met de pil begon. Overigens had ze zelf vaak last van urineweginfecties. Dat terzijde, aan de angst ben ik beginnen lijden samen met de nierstenen vandaar de vraag. Hoop stiekem dat dit eindelijk een doorbraak kan betekenen.
    Alvast bedankt

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als je vaker kast hebt van schimmelinfecties aan je penis, controleer je dat niet met een speekseltest. Dat gaat toch over een heel andere candida infectie. En daar krijg je ook geen paniekaanvallen van. Die krijg door stress/angsten/spanningen. Ga voor de schimmelinfecties naar een dermatoloog. Er zijn meerdere mannen die terugkerende schimmelinfecties hebben. En soms is een besnijdenis de enige remedie

    Reageer
Reageer op: mogelijke schimmelinfectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief