..

  • #1

    Ik heb ook precies dezelfde klachten. Kon voorheen niemand vinden me t zelfde probleem, behalfe mijn moeder dan. Die heeft er ook last van maar dan heeft ze pijn in haar maag. Bij mij zijn het overduidelijk m'n darmen. Als ik overdag diarree heb dan heb ik nergens last van, maar als ik 's nachts wakker wordt van de kramp en naar de wc moet, dan weet ik van te voren al hoe laat het is. Ik wordt misselijk , geen gevoel meer in mn benen en armen, bijna niet meer adem kunnen halen, zwarte/gele vlekken voor mn ogen en ik hoor ook niet meer goed.

    Echt een hele enge situatie want het lijkt net alsof je echt flauwvalt. Ik heb het gister weer gehad, maar nu vind ik het nog enger want ik ben 35 weken zwanger. Ben echt heel bang dat het mn kindje ook wat kan aandoen, ik ga er ook echt mee naar de dokter want ik dacht vannacht als ik het nog een keer krijg bel ik echt 112.

    Reageer
    #2

    oeps verkeerde knop gedrukt denk ik

    Reageer
    #3

    Waar slaat dit bericht op? Hoort het ergens anders te staan. Ik begrijp het niet.

    Reageer
Reageer op: ..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief