Geconstipeerd

 • #1

  Afgelopen donderdag nam ik twee diarreeremmers. Nu is het zaterdag en heb ik krampen alsof ik naar het toilet moet en als ik op het toilet zit komt er niets. Geconstipeerd dus. Ik wil absoluut geen laxeermiddel halen bij de apotheker. Blijkbaar wekt dit enorm veel buikpijn en krampen op en daar heb ik geen zin in. Dus kan ik ook bijvoorbeeld twee lepels olijfolie eten ter vervanging?

  Reactie
  #2

  Dat zou je kunnen doen.

  Reactie
  #3

  Maar belangrijker is voldoende water drinken. Minimaal 1,5 liter per dag en dagelijk een stuk vers fruit

  Reactie
  #4

  Ondertussen, na die twee lepels olijfolie, naar het toilet kunnen gaan. Hierdoor wel terug diarree kregen. Sindsdien voel ik me de hele dag slecht aan maag en darmen, kan dit door die olijfolie komen?

  Reactie
  #5

  Dat komt van de diarree, dan de obstipatie en dan weer diarree. Nou niks meer gebruiken. Licht verteerbaar eten en water drinken

  Reactie
  #6

  Je kan ook denken aan een middel als Colon Clean. Zou wel wat doen aan oorzaken. diarree komt ook ergens door. Door aan de schijterij te gaan, raakt je lichaam afvalstoffen kwijt.

  Reactie
  #7

  Hier ben ik weer. Sinds vandaag heb ik plots heel veel buikpijn. Ben al 7 keer naar het toilet gegaan denkende dat ik moest poepen, maar keer op keer komt er niets uit. Momenteel heb ik waanzinnig pijnlijke buikkrampen, ik zou zo elk moment kunnen flauwvallen van de pijn. Maar ik heb geen diarree. Wat kan ik zijn? Ik ben erg bezorgd en heb enorm veel buikpijn.

  Reactie
  #8

  Obstipatie dus Bel morgenvroeg met je huisarts

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nog 1 vraag voor ik je met rust laat; kan constipatie gepaard gaan met misselijkheid? Na die verschrikkelijke buikpijn en heel veel moeite heb ik uiteindelijk toch mijn behoefte kunnen doen. De buikpijn is verdwenen maar nu ben ik misselijk. Kan het daardoor komen?

  Reactie
  #10

  Ja dat kan

  Reactie
Reageer op: Geconstipeerd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief