Aanhoudende maagklachten en obstipatie, laxeermiddel helpt niet

  • #1

    Hallo,

    Mijn vader heeft al een tijdje last van hevige buikpijn/maagklachten. Hij heeft ook al een langere tijd een opgezwollen buik. Op een gegeven moment is hij minder gaan eten (wel goed blijven eten, maar minder veel aldus kleine beetjes) om te kijken of de buik minder zou worden. Dit heeft tot op het heden nog niks opgeleverd, de buik blijft opgezwollen. Daarbij komt dat wat hij ook eet, hij kan niet poepen. Er komt bijna helemaal niks.

    Nu is hij een tijdje het laxeermiddel Macrogol het gebruiken om te kijken of zo de stoelgang weer op gang komt, maar nog steeds verandert er niks.

    Hij moet eind deze maand naar de MDL-arts maar hij gaat inmiddels kapot van de pijn, heeft geen honger, eet dus met tegenzin, de maagklachten worden niet minder en de buik blijft opgezwollen. Mijn vraag is nu, kan mijn vader tot het eind van deze maand wachten of moet er nu ingegrepen worden? En wat kan er aan de hand zijn?

    Reageer
    #2

    Als hij niet kan poepen is het natuurlijk niet raar dar de buik opzet.
    Wat er aan de hand kan zijn kan ik zo helaas ook niet zeggen. Probeer eerder een afspraak bij de MDL-arts te krijgen

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende maagklachten en obstipatie, laxeermiddel helpt niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief