Winden die stinken

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb sinds 4 weken dat mijn winden ineens meer stinken.

  Doe verder niks anders, eet en drink hetzelfde. Had er in eerste instantie ook beetje wat dunne ontlasting bij (net geen diarree), maar inmiddels is dat ook weer bijna normaal en werd al vrij snel weer vaster. Verder ook soms vooral in de nacht lichte buikpijn (niet elke nacht).

  Wat kan de oorzaak zijn dat mijn winden ineens meer stinken?

  De geur van mijn winden kan ik niet goed plaatsen, soms denk ik aan rotte eieren maar soms (hoe gek het ook klinkt) lijkt wel beetje de geur van zoet gehakt?

  Alvast bedankt voor het meedenken!

  Mike

  Reactie
  #2

  Overigens nog een extra vraag hoe lang duurt het als je voedsel genuttigd hebt waar je winderig van wordt dat de winden eruit komen?

  Reactie
  #3

  Dat kan variƫren van 2 uur tot 24 uur. Hangt af van wat je eet

  Reactie
  #4

  Bedankt, John. Heb jij misschien ook een antwoord op mijn eerste vraag die ik had gesteld in de post daarboven?

  Reactie
  #5

  Dat is toch een vrij normaal verschijnsel en zal ook alles te maken hebben met wat je eet en drinkt en je spijsvertering. Het is in ieder geval niets om bezorgd over te zijn

  Reactie
  #6

  Ok dank u. Vond het gewoon vreemd dat mijn winden ineens zo zijn gaan stinken. Normaal laat ik ook winden maar die stinken niet zo. Veranderde ontlasting soms wijd ik dan aan de spanning/stress die ik ervan heb omdat ik niet goed wist of dit wel normaal was.

  Goed in ieder geval te weten dat het niet kwaad kan. Las al horror verhalen dat als je ineens stinkt naar iets van vlees of rotte eieren lucht te lang dat het dan ook wel eens darmkanker kan zijn. Ben nogal onzeker wat betreft mijn gezondheid dus dat schrok ik nogal van.

  Reactie
Reageer op: Winden die stinken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief