Buikloop

  • #1

    Hallo,

     

    Ik had een aantal dagen flinke buikloop, die steeds erger werd. Het begon afgelopen zaterdag, mijn buik zwol op alsof ik een aantal maanden zwanger was. 's avonds kreeg ik mijn eerste aanval van diarree. Zondag ben ik er de hele dag niet lekker onder geweest en had ik ook lichte koorts. De hele dag kon ik de wc in en uit lopen, die nacht had ik nergens last van. Maandag kon ik ook de hele dag in de buurt van de wc blijven maar had ik ondanks de heftige diarree verder nergens last meer van, de koorts was ook over en de nacht van maandag op dinsdag moest ik er een aantal keer uit om snel richting de wc te rennen. Omdat ik dinsdag een afspraak had heb ik imodium opgehaald en daar twee van genomen, zoals op het doosje staat. Het is een paardenmiddel want ik heb dus sinds gister (dinsdag) ochtend geen diarree meer. Sterker nog, ik heb helemaal nog geen ontlasting meer gehad nu bijna 32 uur later. Ik heb nog geen last, maar ben al wel vanaf dat ik vanmorgen opstond behoorlijk duizelig.

    Zou dit nog een nasleep kunnen zijn? Nog een onfris detail: de waterdunne ontlasting was bijna oranje van kleur, is dit normaal?

    Reageer
    #2

    Het lijkt erop dat je een voedselvergiftiging hebt gehad.. Je klachten passen er wel bij

    Reageer
Reageer op: Buikloop


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief