Blijvende en wisselende keelklachten

  • #1

    Hoi, ik ben al sinds oktober aan het worstelen met verschillende klachten in mijn keel. De ene dag (of dagen) heb ik keelpijn en de andere dag kriebelt het erg.

    Ik ben hier ondertussen al 3x negatief voor getest op Covid-19 en ben tussen deze testen in naar de huisarts geweest. Hij had na een korte check eigenlijk weinig te vertellen en stond na 10 min weer buiten met de diagnose "het zal wel een ander virus zijn".

    Ik word er behoorlijk oncomfortabel van en met alle verhalen en nieuwberichten rondom Corona stijgt bij mij toch continu de angst. Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik kan me niet iedere dag laten testen en ik moet genoegen nemen met netatief. Maar de klachtn

    Reageer
    #2

    Ecuses. Wat ik wilde zeggen was. De klachten blijven maar aanhouden en ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan.

    Ik merk niets met eten maar bijvoorbeeld wel bij dranken met prik of bier. Thee met honing en zuigsnoepjes lijken niet te helpen. En op de dagen dat het kriebelt moet ik moeite doen om niet te gaan hoesten of schrapen.

    Wat zou dit kunnen zijn en hoe kan ik er in deze tijd het beste mee omgaan?

     

    Reageer
Reageer op: Blijvende en wisselende keelklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief