Oor/kaak klachten

  • #1

    Hallo,

    Momenteel loop ik ongeveer al 2,5 jaar met pijn in mijn kaak en oren. Mijn huisarts heeft me nu eindelijk door verwezen naar de KNO-arts, die zei dat het probleem ook aan mijn kaak kon liggen. Maar om er zeker van te zijn dat het niet de druk achter mijn oren was of vocht heeft hij één van mijn trommelvliezen doorgeprikt.

    Aanstaande dinsdag heb ik een afspraak om te kijken of het geholpen heeft. Nu is alleen het probleem dat ik na 2,5 jaar vergeten ben hoe een 'gezonde' kaak en oren aanvoelt. Met koud weer doet het namelijk nog steeds pijn ( soort van gespannen gevoel) en ook met het openen van mijn mond. Ook heb ik last van pijnsteken. Met warm weer gaat het openen alleen stroef en heb ik verder geen last meer, wel een lichte druk, maar ik ben momenteel verkouden en het is stukken minder dan dat eerst was. Mijn tinnitus in mijn linker oor is ook nog aanwezig, maar ik las elders op het forum dat dat gewoonweg de 'schade' is. De tinnitus is niet minder geworden.

    Zou iemand mij kunnen vertellen dat het gevoel wat ik heb normaal is, of niet.

    Met vriendelijke groeten,

    Iris

    Reageer
    #2

    Je zou eigenlijks niks moeten voelen. Althans geen pijn of gespannen gevoel

    Reageer
Reageer op: Oor/kaak klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief