Kennis, besef, oplettendheid, luisteren, lezen, kritisch zélf denken

  • #1

    Omdat asbest 'iets uit het verleden IS maar tot in het heden én de toekomst REIKT' is het hebben van de JUISTE kennis en het besef dat er risico's zijn en blijven van - op termijn - levensreddend belang. Oplettendheid voor jezelf én voor ook anderen kan redding op voorhand betekenen. Anticiperen op wat nóg niet is maar kán komen. GEEN angst. Niet nodig. Wakker zijn, dat wel.

    Lezen, luisteren, kijken: informatie is OVERAL voorhanden maar ga wel even op onderzoek uit. Laat je niets wijs máken, wees zelf wijs. Denken en kritisch denken moet omdat vele en ook grote belangen u/jou wellicht iets willen dóen geloven. Ik heb al zoveel geruststellende maar ook angst inboezemende onzin gelezen/gezien en vooral gehoord.

    Ik moet WEL zeggen dat ik er wel érg veel over heb gelezen en nog steeds lees. Dat wil ik niemand aandoen. Maar:-Telkens weer "ruik" ik de belangen bij allerlei maatschappelijk betrokken partijen, ook die zich met kennis in de asbestmaterie reeds bewogen hebben. ASBEST is een materiaal dat 'onvergangkelijk' is... Dát is meteen de reden van de waarschuwing: Het BLIJFT óók gevaarlijk totdat het bij meer dan 1500 -0C (in een zeer speciaal ingericht fabrieksproces met de BBT van het heden, 2018 dus óf in een vulkaan... - NIET in Nederland voorhanden) van z'n kankerverwekkende eigenschappen ontdaan wordt.

    De FEITELIJKE veiligheids-ondergrens is '0'en niets meer dan dat. De Gezondheidsraad gaf dat al aan. Ook op de Rijksvoorlichtingssite van het Min. van SZW en in het filmpje van de Inspectie van SZW met de titel "Joost..." kunt u het zelf zien/volgen. Daarin speelt óók die ÉNE vezel een hoofdrol. En over de 'kleur'(type) asbest wordt NIETS gezegd, omdat ALLE vormen van asbest kankerverwekkend zijn !! Dat u het weet. U/jij kúnt de botte pech hebben dat nét die ene vezel z'n dodelijke weg in jouw lichaam weet te bewandelen terwijl jij van NIETS weet. Tijd is jouw tegenstander, net als het zich onaangekondigd ziek makende proces dat decennia kán belopen. En dan kan bijna NIETS en ook niemand je helpen. Tenzij er wel een euthanasie-mogelijkheid komt...

     

    Reageer
Reageer op: Kennis, besef, oplettendheid, luisteren, lezen, kritisch zélf denken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief