Duizelingen na hoofdbeweging

  • #1

    Goededag,

     

    Ik heb sinds ongeveer 2 weken last van flinke duizelingen op momenten dat ik een vlugge hoofdbeweging maak, zoals als ik me omdraai in bed, of als ik me uitrek en mijn hoofd naar achter gooi. Ik voel me dan ongeveer 10 seconden enorm duizelig en draait alles voor mijn ogen.

    Vanaf dezelfde tijd heb ik ook last van mijn nek als ik deze draai, ik weet niet of dit iets met elkaar te maken kan hebben?

    Reageer
    #2

    Het zou met elkaar te maken kunnen hebben. Ga naar de huisarts met de klachten

    Reageer
    #3

    ik heb weer ernstige duizeligheid gekregen na een draai met mijn hoofd daarbij ook paniek en druk boven op mijn hoofd . dit dus al vaker gehad en kan enkele dagen aanhouden alvorens ik weer normaal kan bewegen, oorzaak is vooralsnog niet gevonden maar mogelijk heeft het ook te maken met spierspanningen in de bovenrug  en nek , waarvoor ik een tijd geleden massage kreeg en de duizeligheid enkele maanden niet meer was opgetreden tot eergisteren en vandaag wederom  . wist ik maar wat hier de oorzaak van is .

    Reageer
    #4

    @Riki

    U zou eens naar een fysiotherapeut kunnen gaan voor een goed onderzoek van de spieren.

    Reageer
Reageer op: Duizelingen na hoofdbeweging


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief