Kan het MS zijn?

  • #1

    Ik kamp nu ruim 5 jaar met seksuele problemen. Geen libido/geslachtsdrift. De gevoeligheid van mijn vagina is laatst gecontroleerd door een arts, dat is orde. Maar ik heb gewoon geen zin, ik raak niet opgewonden, wordt niet meer nat. En dat terwijl ik vroeger snel opgewonden raakte en er enorm van kon genieten. Van de een op andere dag verdween het, alsof het uit mn hoofd werd gezogen. Ik ben bij een seksuoloog geweest, maar zonder succes. Ook heb ik bij een psycholoog het probleem gesproken, maar relationeel heb ik niks naars meegemaakt. Ik ben ook niet depressief. Afgelopen week las ik iets over MS, ik herkende de seksuele problemen. Kan het zijn dat het MS is? Verder heb ik geen andere klachten die bij MS horen.

    Reageer
    #2

    Ik ben geen proffesional maar dit kan komen door een scala aan ziektes, ook bijv. Diabetes ofzoiets. Ik zou het met je huisarts maar eens over je zorgen hebben en uitsluiten wat niet reeel is en misschien dooronderzoeken op andere dingen.

    Nogmaals reken niet al te veel op dit advies want ben niet opgeleid ofs, ik las het gewoon en ik dacht dit. Maar neem het niet te serieus. Succes ermee!

    Reageer
    #3

    MS is het in ieder geval niet.Dan zou je ook nog andere klachten moeten hebben.
    Laat eens een bloedonderzoek doen bij de huisarts om je hormonen te controleren

    Reageer
Reageer op: Kan het MS zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief