Pijn, zicht

  • #1

    Ik heb sinds een maand of 2/3 aanhoudende pijn in mijn benen. Het begint bovenop mijn knie en loopt door naar mijn kuit en naar mijn voet. Het gebeurt rechts en dan links of andersom en soms ook beide benen tegelijk. De pijn komt altijd onverwacht. Als ik in bed lig dan komt opeens de pijn of als ik met de hond wandel. Ik heb ook sinds kort er hoofdpijn bij en ik zie met een oog een stuk waziger en kan ik de dingen niet meer scherp zien. Ik ben ook vaker flauwgevallen waarbij ik geen gevoel meer heb in armen en benen. Soms ben ik wel eens een kwartier buiten bewustzijn. Ik ben al vaker bij de dokter geweest maar die zeggen dat er niks is. Ik hoop dat er hier iemand is die me evt wat meer kan vertellen.

    Reageer
    #2

    Als je werkelijk een kwartier buiten bewustzijn bent, dan is dat geen flauwvallen meer. Ik kan me ook niet voorstellen ar de huisarts dit afdoet met zeggen dat er niks is. Dan is het tijd om aan de huisarts een verwijzing te vragen voor de neuroloog.

    Reageer
    #3

    Ik ben al vaker in het ziekenhuis geweest en er is ook bloed afgenomen. Daar is nika uit gekomen. Enige wat ze zeggen is lage bloeddruk. Ik ben ook al een keer in het ziekenhuis flauwgevallen en die blijven erbij is niks gewoon rustig aan doen en dan komt het weer goed.

    Ik heb wel in 2012 een hersenschudding opgelopen en sindsdien zijn de klachten eigenlijk echt begonnen en erger geworden

    Reageer
    #4

    Ben je met de klachten dan ook al bij een neuroloog geweest?

    Reageer
    #5

    nee nog niet

    Reageer
    #6

    Dan zou dat dan toch de volgende stap moeten zijn

    Reageer
Reageer op: Pijn, zicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief