Dood gaan

 • #1

  Ik trek het niet meer. Zolang vage klachten en zoek weer gerust stelling op dit forum.
  hyperventilatie angst en paniek klachten (zegt de dokter)

  continue gevoel van wegvallen in hoofd en duizelig zijn en druk in hoofd. Bloed was goed maar wou het toch voor zekerheid nogmaals checken nu jaar verder nu me klachten nog ernstiger zijn.

  ik heb vanochtend bloedgeprikt en was er erg bang voor om weg te vallen (geen flauwval gevoel) maar echt alsof ik wegglip uit het leven. Alles was goed gegaan en ben naar mijn auto gelopen. Na twee minuten lopen voelde ik alsof ik geen ruggengraat of bot meer in me lichaam had en een zwakte in me hele lichaam kreeg. Gevoel alsof ik bijna geen woord meer uit me mond kon krijgen en alsof ik het lootje zou leggen. Ik had geen eens de kracht te zeggen tegen me vriend dat hij 112 moest bellen. Uiteindelijk duurde dit gevoel een minuut. Ik voelde geen suizen of pulserende hartslag. Maar dat gevoel voelde wel een soort pulserend alsof de 1e seconden ik er weer was en de andere seconden ik een soort weg zou vallen.
  Ik ben ten einde raad, ik ben gediagnosticeerd met een angst stoornis maar ik heb juist angst door deze klote klachten. Ik denk echt nog een keer dood te gaan zonder dat iemand me serieus neemt.

  Reageer
  #2

  Het zijn toch klachten die alles met je angststoornis te maken hebben. Ben je onder behandeling bij een psycholoog?

  Reageer
  #3

  Hulp nodig bij angst- en paniekaanvallen ?

  Ook buiten kantooruren en 7 dagen per week?

  Kijk op zorgprofessional-john.jimdosite.com

  voor meer informatie.

  Reageer
  #4

  Ja ik loop sggz maar idee dat ze het allemaal niet serieus nemen. Ik snap dat het angsten kan zijn, maar als ik telkens gevoel heb dat m’n hoofd eraf knalt of wegvalt alsof het verzwakt. Maakt me zo onwijs bang 😢

  Reageer
  #5

  Het zijn toch wel klachten die bij een angststoornis passen

  Reageer
  #7

  Toch helaas weer verwijderd, en het is zo  belangrijk. Om het allemaal op stress en hyperventilatie te gooien terwijl de klachten zo aanwezig zijn, zeker op momenten met zeer hoge blootstelling, schaadt meer dan iemand 's nachts wat dingen uit te zetten en hopen dat het de klachten wat verminderd. Huisartsen weten niet alles, en zeker niet van nieuwe technologie. Het is gewoon zo  jammer, zeker nu er zo veel mensen onder lijden. @Meid23 bekijk de klachten eens op Sosstraling.nl misschien vind je daar wat antwoorden.

  @John Gun het wat van je tijd a.u.b. https://www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/

  Reageer
Reageer op: Dood gaan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief