Bang dat ik dood ga of gek word

 • #1

  Ik heb echt al drie jaar last van vage klachten zoals benauwdheid en duizeligheid. Afgelopen jaar is het echt erg geworden. Stuwend gevoel in me hoofd heel vaak, gevoel alsof m’n gehoor wegvalt en ik zelf weg ga vallen. Soms ineens een zwakte en bijna wegvallen. Heel erg na inspanning maar adem happen. Heb erg veel angst en heb een jaar niets gedaan aan m’n conditie maar ben onwijs bang dat ik iets mankeer aan m’n hart en vaten. Heb jaar terug eens een hartfilmpje gehad door de ambulance, was niets aan de hand. Huisartsenpost bloeddruk gemeten was iets verhoogd maar kwam door de angst. M’n bloeddruk is bijna altijd 130/80.
  Ben zo bang, vaak druk in hoofd en hals en duizelig op het werk bijvoorbeeld. Of in de winkel duizelig gevoel door de grond te zakken. Dokter zegt telkens angst maar ben bang dat ze iets over het hoofd zien.

  Heb nu ook dat ik telkens gevoel heb van een zenuwachtig gevoel wat je normaal in je buik voelt voel ik in me hersenen, een druk boven mijn wenkbrauw. Gevoel alsof ik helemaal doordraai en gek word, een vaag en raar achtergrond gevoel in me hoofd alsof er wat gaat gebeuren of ik echt gek word. Alles voelt soms zo onwerkelijk alsof ik zelf gek of nep ben en de rest ook een beetje vaag. Alsof iedereen voor jou leeft. Drie jaar geleden een xtc pil gebruikt en als je dan die dip hebt na een paar uur zo
  Voel ik me. Gevoel continue dronken te zijn en mezelf helemaal kwijt zijn. Gisteren wezen sporten en ineens voel ik me raar en leeg in me hoofd, alsof er iets in me hoofd schoot een soort scherpe piep maar dan zonder geluid, heel raar om te beschrijven maar een gevoel alsof je zenuwen op ontploffen staan. Ik weet het niet. Bloed was goed, ze zeggen angst en krijg er hulp
  Voor maar ik blijf deze klachten ervaren. Ik heb het idee dat ik elk moment gewoon dood kan gaan. Zelf als ik even wazig zie word ik bang. Ik ruim de hele tijd ui (2 maanden terug Corona gehad) en zelfs daar word ik bang van.
  Ik weet het allemaal niet meer, durf niks meer en ben ik ziektewet

  Reageer
  #3

  @Anoniem

  Hoi, je klachten komen er veel overeen met die van een stralingsgevoelige. De meeste klachten die jij omschrijft ervaar ik dagelijks, zeker zo heftig voordat ik muren ging afschermen tegen de velden die bij de buren vandaan kwamen. Je lichaam slaat op hol wanneer deze zich in een omgeving bevindt waar er sterke electro-magnetische velden aanwezig zijn. Vooral de draadloze communicatievelden die de laatste jaren vele malen erger zijn geworden geven mensen die er een gevoeligheid voor hebben, of ontwikkeld, milde tot extreme klachten.

  Er is weinig aan te doen als jij toevallig tussen mensen leeft die vaak gebruik maken van draadloze apparaten, zoals laptop, tablet, smartphone, tv via wifi, smartappliances, slimme meter, etc. Het is dan ook zeer mogelijk dat jouw lichaam door jarenlange blootstelling het gewoon niet meer aan kan en dus de meest uiteenlopende klachten ervaart. Hoofd, hart, huid, spier, gehoor, haaruitval, en nog veel meer klachten die door deze blootstelling kunnen voorkomen.

  Kijk eens op Sosstraling.nl of StichtingEHS.nl , daar kun je meer informatie vinden en lotgenoten vinden die precies hetzelfde hebben meegemaakt voordat zij er achter kwamen dat de klachten grotendeels door blootstelling aan de draadloze communicatievelden toegeschreven kunnen worden.

  Ik beleef het nu ongeveer 5 jaar nu. Voor mij waren de klachten dusdanig erger in begin 2015 dat ik mezelf niet meer wij kon maken dat het door mijn leefsituatie kon komen. Bij toeval kwam ik er achter doen ik de wifi-router bij mijn moeder uit had gezet. De klachten die ik al jaaaren voelde verdwenen op dat moment als sneeuw voor de zon.Het verschil was als dag en nacht en dat was het begin van de ontdekkingstocht van een stralingsgevoelige. Hetzelfde gedaan bij mijn moeder terwijl zij niet wist wat er ging gebeuren. Hetzelfde resultaat. Maar sindsdien zijn er meer en sterkere zenders bij gekomen en op dit moment, als mijn buren hun gebruik niet zouden minderen voor mij, ik onder geen mogelijkheid thuis zou kunnen blijven zonder gek te worden. Vooral door het afschermen met radiofrequentie-dempende materialen zijn veel van de klachten stukken minder geworden. Aanhoudende druk of hoofdpijn, draaierigheid, gevoel van atmosferische druk, lichamelijke zwakte, trekkende gezichtsspieren, stroef en stijve spieren, constand een gevoel van stress of wegvlucht gevoelens ervaren, korter lontje, concentratieproblemen, amper na kunnen denken, verslechtering zicht/gehoor/reuk, ga maar door. Je gaat het op een gegeven moment als "normaal" beschouwen omdat het eigenlijk 24/7 aanhoudt. Soms wat minder, dan weer erger, vaak verschillende klachten op andere momenten. Het ligt er vaak aan wat er aan staat en hoe lang. Des te langer hoe heftiger, en als je er zelf gebruik van maakt langdurig dan ervaar je vaak een soort gevoel van spanning of stress of druk-vermindering in het lichaam zodra je het uit zet. Allemaal dingen om uit te testen en te proberen om te kijken of je er daadwerkelijk last van hebt of niet.

  Gezond eten is natuurlijk super belangrijk als je met klachten loopt. Gezonde voeding helpt je echt gigantisch, zeker als je met tekorten loopt en deze klachten er nog boven op komen. Zo lijkt het eindeloos en geen einde in zicht.

  Hoop dat dit je helpt, of in ieder geval wat aan het denken zou kunnen zetten. Doe eens een nachtje alles uit. Of na intensief gebruikt alles uit en voel wat je lichaam ervaart.

  Succes

  Reageer
  #4
  1. Ik vraag me alleen wel af hoe jij weet dat je stralingsgevoelig bent. Gezien het contstant overal om je heen is ook als je buiten rondloopt of een raam openstaat. Als je een mobiek gebruikt of laptop. Misschien zelfs TV. De klachten die deze persoon omschrijft zijn ook chronische hyperventilatie klachten namelijk dat kan ontstaan vanwege meerdere redenen compleet los van straling
  Reageer
  #5

  heeft niet met straling te maken denk ik.
  Ik ben daar niet zo mee bezig. Ik ademde drie jaar geleden al verkeerd en toen begonnen mijn lichamelijke klachten denk. Ik zit alleen nu zo diep in de punt dat ik enorm angstig ben en denk dat ik gek word. Alles wat ik voel voelt raar, ik voel me vaag, ik ben echt maar ben totaal vervreemd van mezelf, ben mezelf helemaal kwijt. Gisteren weer 112 gebeld, ik werd ineens niet goed, gevoel alsof alles in me lichaam verslapte en me ademhaling ook en alsof ik even niet kon praten, ze kwamen alleen niet want was niet ernstig voor, en huiarts zei weer, het is angst. Ik ben al zolang in gevecht met mezelf dat ik het liefst alleen maar slaap zodat ik niet veel last heb, ja nachtmerries over dat ik dood ga. Maar zodra ik wakker word word ik overspoeld met angst. Bij alles wat ik doe zit ik teveel in me hoofd met wat heb ik, wat voel ik.

  Reageer
Reageer op: Bang dat ik dood ga of gek word
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief