Steken linkerborst, hele dag door

  • #1

    Dag allen,

    drie weken terug begon ik een behoorlijk kloppend hart te krijgen waar ik erg van in paniek raakte, wat niet echt bevordelijk was. Ik heb hiervoor de huisarts gebeld en een ECG laten maken. Deze was volgens het ziekenhuispersoneel 'normaal'.
    Hiervan werd ik rustiger en nam het bonsen/kloppen wat af.

    De week erop ben ik een week op vakantie geweest en ging alles goed, ik kan mij niet herinneren dat ik last had van mijn linkerborst/hartstreek.

    Nu ik terug ben heb ik vrijwel continu steken aan de linkerkant van mijn linkerborst, ik ervaar dit als zeer vervelend. Als ik echt met mijn hoofd ergens anders ben (bijv. gezellig met wat vrienden op een terras), lijken de steken en het bonsen weg te zijn.

    Ik weet niet goed wat ik hiermee moet.. Zou een nieuwe ECG nu ineens andere waardes laten zien? Is een nieuw bezoek aan de huisarts nodig? Wat denken jullie?

    Groeten.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je last van hyperventilatie.
    Heb je last van stress en spanningen?

    [quote]De week erop ben ik een week op vakantie geweest en ging alles goed, ik kan mij niet herinneren dat ik last had van mijn linkerborst/hartstreek.[/quote]

    [quote]bijv. gezellig met wat vrienden op een terras), lijken de steken en het bonsen weg te zijn.[/quote]

    Als het je hart zou zijn, zouden de klachten ook in die momenten gewoon aanwezig zijn.

    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
Reageer op: Steken linkerborst, hele dag door


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief