Met mes in hand gestoken

  • #1

    Beste forumbezoekers,

    Ik ben vandaag nogal onhandig geweest. Ik wilde vanavond de pit uit een avocado halen. Dit deed ik door met een scherp mes in de pit te prikken. Dat ging alleen niet helemaal goed. Terwijl ik flink kracht zette om het mes in de pit te duwen, schoot het mes weg precies met de punt in mijn hand. Het mes is aan de binnenkant van mijn linkerhand precies onder mijn wijsvinger terecht gekomen.

    Na even heel erg naar te zijn geworden en bijna flauwgevallen, maar met m'n hoofd tussen de knieën dit gelukkig weten te voorkomen, heb ik de schade bekeken..

    Het wondje zelf is erg klein 0,5/1 centimeter breed, maar ik heb geen idee hoe diep het mes erin is gegaan. Het doet nu nog steeds pijn (op zich logisch lijkt mij), mijn vinger/handpalm zijn stijf, ik kan wat minder kracht zetten, maar ik kan mijn vinger wel normaal bewegen, dit is niet pijnloos, maar dat lukt verder wel.

    Denken jullie dat het nog nodig is om naar de dokter te gaan of aangezien ik mijn vinger wel kan bewegen dat dit niet nodig is?

    Gr. Anne

    PS. Voortaan verwijder ik de pit met een lepel, is iets veiliger.

    Reageer
    #2

    Ik zou toch naar de dokter gaan hier mee :/ je weet nooit wat je geraakt hebt.

    Reageer
    #3

    misschien wel verstandig inderdaad.. echt zo dom en onhandig..

    Reageer
    #4

    En ben je gegaan? Wat zeiden ze precies want haha ik heb nu hetzelfde

     

    Reageer
    #5

    Hoi,

    Ga gewoon even naar de dokter ipv op een forum op antwoord te wachten. Als je gehecht moet worden, moet dat binnen een aantal uur gebeuren,anders ben je te laat. Dan zit je straks met een ontstoken of slecht genezende wond.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #6

    Hoi, ik heb net ook in m’n hand gestoken met een zeer groot zakmes, mijn huid is nu behoorlijk dik maar alleen op Een kant. Ik bedoel: er zit een snee, en aan de ene kant van de snee is mijn huid erg dik en geïrriteerd en de andere kant totaal niet! Wat moet ik doen?

    Reageer
    #7

    @Damian

    Wat dacht je van de huisartsenpost bellen??

    Reageer
Reageer op: Met mes in hand gestoken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief