kelp tabletten en chromium slecht en gevaarlijk?

 • #1

  Hallo,

  Even een vraag. Ik ben net gestopt met roken. Bij een eerdere poging was ik ruim 7 kilo aangekomen. Iemand zei tegen mij als ik weer veel aankwam ik bovenstaande middelen tijdelijk kan gebruiken.

  Nu lees ik op andere websites dat met name Kelp slecht is en dat je er hartklachten van kan krijgen. Of is het een kwestie van de hoeveelheid en de tijd beperken dat je ze neemt. Op zich trouwens vreemd omdat je ze gewoon bij de drogist kan kopen en er staat dat kelp een natuurgeneesmiddel is. Genoeg bewegen en redelijk gezond eten doe ik al dus dat hoef ik niet meer te veranderen. En een paar kilo is voor mij gezien mijn huidige gewicht ook niet erg zo lang ik nog maar in mijn huidige garderobe pas dat is mijn doel.

  Reageer
  #2

  Nooit aan beginnen. Niet alles dat zonder recept verkrijgbaar is, is zonder bijwerkingen hoor!

  Reageer
  #4

  Ik slik 3x daags 4 kelptabletten (150 mg per stuk), 2 tabl spriulina (300 mg) en 1 capsule Inositol (500 mg), 1 tabl foliumzuur. Ik ben in al die tijd dat ik het slik nog geen gram afgevallen. Dit kan komen omdat ik prednison slik of om andere reden (ik val sowieso van geen enkel middel af en mijn stoelgang staat vrijwel stil ondanks dat ik heel veel water drink, groene thee en gezond eet).

  Reageer
  #5

  Ben je nu echt zo dom? Of is de rest van de wereld zo slim? Afvallen met je algentabletjes slikken? Serieus? Misschien dat ze leuk werken om wat extra stofjes binnen te krijgen, maar afvallen doe je door minder te eten dan je verbruikt. Ga sporten met je dikke anus.

  Of reet.

  Reageer
  #6

  Nou Nou Gemenen Jongen,het kan ook anders gezegd worden he,er zijn ook mensen die elemaal niet vee eten,en geoeg beweging hebben en toch niet afvalen,dus hou je eige een beetje in

  Reageer
  #7

  esther ik ben het helemaal met je berichtje eens die jongen moet zich schamen want ik beweeg 6x in de week 3x per week sporten en 3x in de week 2,5 uur lopen en het gaat moeizaam en dat doe ik een jaar maar wat ik zeg het gaat langzaam dus als iemand commentaar heeft laat het zijn mond houden .
  en ik slik kelptabeletten en vitamine b-6 en ik heb nergens last van hoor en het gaat goed en ik ben al in een week 1,5 kilo ermee afgevallen je moet er wel bij sporten en het werkt hoor je hebt minder trek in eten

  Reageer
  #8

  je moet niet zo grote bek hebben waarom kom je op de site en iedereen doet zijn best dus je kan niet oordelen hoe iemand het doet en misschien sport die gene wel veel dus je moet je commentaar voor je houden eikel

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik heb van mattisson ok de zeewier eiwiten zit ook klep in voel me er goed bij sport ook ben in plaats van rijst meer aadapelen aan het eten en ik stoom mijn eten en maak het lekker met kruiden gaad goed zo

  Reageer
  #10

  stoppen met de prednisolon, maar daar hoor je de artsen niet over omdat ze hier aan verdienen

  Reageer
  #11

  Echt een reactie van kleuterniveau,gemene jongen. Overgewicht is een veel voorkomend probleem, dit hoeft niet altijd van verkeerd eten te komen. Vaak is er een medische oorzaak aan te wijzen voor overgewicht.Het is beter eerst onderzoek te doen naar de oorzaak, en dan een plan van aanpak. Hierbij kunnen voeding supplementen zeker een goed bijdrage aan leveren.

  Reageer
  #12

  Haha, wat ontzettend 'gemeen' hè, van die gemene jongen. 😉 Jammer genoeg heeft hij gelijk. Dik worden, of niet afvallen, betekent heel simpel dit: je neemt meer calorieën in dan dat je verbrandt. Dus argumenten als 'ik beweeg 6 keer per week' zeggen helemaal niks als je nog steeds meer eet dan je in die 6 keer verbrandt.
  Dat de een meer kan eten dan de ander, dat is heel oneerlijk. Dat vind ik ook, ik word zelf ook dik 'van de lucht' als ik niet uitkijk.
  Kijk uit met teveel jodium (kelp) alsjeblieft, het kan juist schildklierproblemen veroorzaken!

  Reageer
Reageer op: kelp tabletten en chromium slecht en gevaarlijk?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief