Afslank pillen gevaarlijk of juist niet?

 • #1

  Hallo

  Ik heb gehoord dat afslank gevaarlijk kan zijn als je een overdosis daar van neemt...
  Is dat waar?
  Wie kan me er meer over vertellen?

  Groetjes Diana

  Reageer
  #2

  Afslankpillen zijn al gevaarlijk zonder dat je er een overdosis van neemt!
  Je kunt er o.a. hartproblemen van krijgen!
  in veel van die pillen zit een schildklierhormoon, dus ook je schildklier kan op hol slaan!
  Ook zijn er pillen met laxeermiddelen die weer slecht voor je darmen zijn.
  Kortom afslankmiddelen zijn slecht voor je gezpndheid.
  Als je echt wil afvallen, als dat echt nodig is en niet omdat je dun wil zijn, dan moet je gewoon wat minder eten en meer bewegen.
  Je kunt naar een dietististe als dat nodig is, die kan je helpen om op een gezonde manier wat gewicht te verliezen.
  Een gezond gewicht is belangrijk, maar je kunt beter een beetje teveel dan te weinig wegen.
  Brenda

  Reageer
  #3

  Hallo Brenda,

  Bedankt ik zal je advies zeker op gaan volgen.
  Maar eigenlijk was mijn vraag ook Wat gebeurt er als je een overdosis afslank pillen neemt?
  Want mijn vader weegt 132 kg en is aan het afvallen hij eet weinig en hij sport nu ook wel maar hij heeft pillen gekocht om af te slanken.
  Ik ben bang dat hij er een overdosis van er gaat nemen.
  Dus eigenlijk is mijn vraag:Wat zijn de bijwerkingen/gevaren van een overdosis afslankpillen?

  Groetjes Diana

  Reageer
  #4

  Dat verschilt per afvalpil.
  Sommige zullen hartritme stoornissen veroorzaken, de schildklier kan beschadigt worden, van anderen kan hij flink aan de diarree raken en weer andere hebben een heel ander effect.
  Lees de handleiding eens door en anders kan je, als je weet hoe ze heten, het opzoeken op google of een andere zoekmachine of geef het hier door en dan zal er ongetwijfeld iemand het hier wel voor je opzoeken. Je kan mij ook via m'n site emailen en dan zoek ik t wel uit.

  Reageer
  #5

  alsjeblieft begin er niet aan! Een dierbare van mij is overleden door afslankpillen..

  Reageer
  #6

  Amanda, ik vind het schandalig dat je afslankpillen aanprijst. Als je hiermee blijft doorgaan zal ik deze site inlichten dat ze je hier verwijderen. Iedereen weet dat afslankpillen die niet door de huisarts worden voorgeschreven altijd levensgevaarlijk zijn!

  Reageer
  #7

  De illegale afslankmiddelen die de afgelopen jaren in Nederland zijn aangetroffen, worden steeds gevaarlijker. Vaak zijn het vervalsingen van echte medicijnen of ‘natuurlijke’ voedingssupplementen waaraan werkzame stoffen uit geneesmiddelen zijn toegevoegd. Het gebruik van dit soort middelen is brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Het kan leiden tot klachten zoals psychoses, hart- en vaatproblemen en soms zelfs tot de dood. Dat blijkt uit een trendanalyse van het RIVM over 2002-2007 in opdracht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

  Het RIVM analyseerde de gegevens van 256 verdachte monsters die in de periode 2002-2007 door diverse inspectiediensten voor onderzoek werden ingezonden. De producten, die door vier nationale laboratoria in Nederland werden onderzocht, bestaan voor een groot deel uit vervuilde voedingssupplementen. De zogenaamd natuurlijke producten blijken werkzame stoffen te bevatten die ook in geneesmiddelen zitten.

  http://www.rivm.nl/persberichten/2009/afslankmiddelen.jsp

  Reageer
  #8

  ANONIEM

  Ik gebruik afslankpillen van de Kruidvat en ze bevatten zeewier is dat ook slecht voor je want het helpt een beetje maar ben maar net een weekje bezig

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Afvallen met behulp van pillen is altijd een slechte manier. Als je al afvalt is dat altijd meer tijdelijk.
  Afvallen doe je met een verantwoord dieet en vooral bewegen. Je valt af als opgeslagen vetreserves verbrand. Dat kan alleen maar door bewegen.

  lees ook:
  http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/dieet/95919-afslankdieet-om-verantwoord-af-te-vallen.html

  Reageer
  #10

  hallo,

  ik zelf heb dexaprine en clenbuterol.. ondanks de verhalen, overweeg ik om deze tezamen in te nemen... ik ben bijna 200kg en zoek een manier... ik sport geregeld en pas mijn voeding al aan.. maar toch...

  wie kent deze combi?

  Reageer
  #11

  @Monza, belangrijk is om je hormonen in balans te brengen. Dit door te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Losse koolhydraten geven  pieken in je bloedsuikerspiegel. Matig zijn met fruit en zeker met zoet fruit. Beter dus ook een kopje thee zonder suiker in plaats van fris.

  Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Denk aan stoffen als magnesium, zink, chroom, vitamine B en D en omega 3.

  Ook kan het goed zijn om je darmen te reinigen. Een goede darmreiniger verwijdert de biofilm van je darmwand, wat beter is voor je darmflora. bij een kuurtje van morgenisnu.

  De vetverbranding zet je ook aan door 's ochtends vóór het ontbijt eerst te bewegen. Sowieso niet direct ontbijten. Je zou wat kunnen opzoeken over intermittent fasting. Medicijnen geven vaak bijwerkingen en zijn niet gezond voor je lichaam.

  Reageer
  #12

  hoi

  Ik wil heel graag afslankpillen gaan gebruiken maar ik ben bang da ik daar aan kan dood gaan. Moet ik ze aanvragen bij een huisarts?

   

  Reageer
  #13

  Afvallen doe je niet met pillen, maar met een goed dieet en veel beweging

  Reageer
Reageer op: Afslank pillen gevaarlijk of juist niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief