afvallen met peperpillen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben op het moment bezig met afvallen. Ik ben 1.68 en weeg 75. Ik ben al anderhalf maand bezig en ben 5 kilo afgevallen dus voorheen woog ik 80 kilo. Het gaat een beetje langzaam want eind april hebben we ook nog een feest en ik heb een jurk waar ik in moet passen.Ik heb als hulpje chroom en appelazijn gebruikt. Gister heb ik peperpillen gekocht. Merk is X-trine rode peper dieet capsule, ook heb ik X-trine acai clean and burn gekocht + groene thee kauwgom dus dat zijn al heel wat pillen en ik moet met spoed afvallen ik ben begonnen met de peper pillen. Mijn tante was er heel negatief over heeft iemand enige ervaring met deze 2 pillen ?

    Reageer
    #2

    jouw tante heeft gelijk, je bent je hele stofwisseling in de war aan het gooien.
    dit is ongezond, als je straks stopt, word je dikker dan ooit en zit je altijd vast aan dieten...niet doen!
    ook kun je met teveel van die rommel tegelijk hartklachten krijgen.
    koop een grotere jurk en val dan gewoon langzaam, met gezonde voeding een paar kilo af.
    of als je echt niet te stoppen bent, bel dan liever een Gambridge consulente en laat je begeleiden, die 5 kilo is er dan in ± 3 weken af. ook niet helemaal mijn ding maar beter dan pillen.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Nee als ik stop ga ik verder met chroom en appelazijn pillen en ga ik heel me leven dieet voeding eten dus geen vet of suiker. Ik heb het al genoeg meegemaakt dat ik in een jojo effect val. Ik ga geen grotere jurk kopen want dit is de jurk van mijn dromen. Peperpillen kan je wel rommel noemen maar appelazijn niet want ik lees overal dat het heel goed voor je is. Dit is nu mijn 4de dag en ik voel me nog steeds super goed zodra ik iets merk wat niet hoort ga ik meteen stoppen.

    Reageer
    #4

    Ik vind Sevda een goed voorbeeld van iemand die werkelijk ongezond bezig is. Als je jouw lichaam wilt veranderen om in een jurk te passen, laat je blijken jouw lichaam minder belangrijk te vinden dan een feestje. Ik vind Brenda's reactie lief en zorgzaam, en als je dit advies naast je neerlegt, wens ik je verder veel succes en plezier met jouw feestje.

    Reageer
    #5

    Dankje zal zeker een leuk feest zijn nu al een 1 kilo afgevallen.Ik doe dit trouwens niet alleen om een feest maar omdat ik last van me rug heb, alleen ik moet een beetje opschieten het gaat heel erg goed tot nu toe.

    Reageer
    #6

    Sevda weet denk ik niet beter. Afvallen werkt zo niet. Als je zo doorgaat, kunnen de problemen met jouw rug juist erger worden! Waarom ga je niet even naar de huisarts voor onderzoek en behandeling van je klachten? Waarom kies je voor zoiets doms in plaats van iets verstandigs?

    Reageer
    #7

    Toen ik 19 was ben ik in 3 maanden 20 kilo afgevallen, een jaar later in 2 weken t kilo. Was allebei bij newfigure ondertussen heet het ook we iets anders. Daarna ben ik naar de doktersdieetiste geweest daar ook al 10 kilo afgevallen. zodra ik meer dan 65 kilo ben beginnen de klachten.

    Voor de zomer 2010 ben ik weer naar newfigure geweest in 1 maand maar 5 kilo het ging zooo langzaam ben ook een beetje anorexia aan het ontwikkelen want zodra ik iets eet wat niet op me lijstje staat denk ik gelijk dat ik een kilo ben aangekomen en zie ik me zelf ook veel dikker dan dat ik misschien ben.

    2 maanden terug weer begonnen en maar 5 kilo afgevallen ik word er heel depressief van het blijft maar 75 kilo, daarom heb ik besloten om met peperpillen te beginnen en daarna gewoon de rest van me leven geen koolhydraten of vetten te eten want dan val ik weer terug naar 80 kilo.

    Ik loop ook bij de fysio voor me rug maar als ik op me zij lig voel ik gewoon dat me buik aan me rug zeg maar soort trekt, daarom moet ik afvallen. Adem halen gaat ook moeilijker

    Reageer
    #8

    Ik lees alleen maar over eten en afvallen, terwijl de beste manier om af te vallen nog altijd bewegen is. Beweeg je voldoende? Doe je aan sport? Daar wordt je namelijk ook sterker van en frisser in je hoofd, bewegen helpt ook goed tegen neerslachtige gevoelens.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    jaaa ik heb altijd 2 uurtjes per dag gesport maar nu doe ik nog maar 1 uur want mijn opleiding is lichamelijk best zwaar en ik ben al doodmoe als ik thuis kom daarom dat ik ook niet intensief op de sportschool sport maar gewoon thuis.

    Reageer
    #10

    Ik ben met die pillen in ongeveer 2 dagen 1 kilo kwijt, daarna gaat het wel wat langzamer maar ik zie me met de dag slanker worden. bij mij helpt het wel maar elk lichaam reageert anders. Succes

    Reageer
    #11

    Wat een onzin. Als je gezond wilt afvallen, en slanker wilt blijven, moet je gewoon minder eten en meer sporten. Dat werkt op de lange termijn het allerbeste. Dat is bewezen. Alle andere zogenaamde hulpmiddeltjes kosten alleen maar geld en leveren op den duur helemaal niets op, behalve dat het geld kost.

    Reageer
    #12

    Hi sevda, ik heb ook peper pillen gekocht maar nog niet begonnen ik wil graag weten of't heeft geholpen.

    Reageer
    #13

    @Sevinc, waarom denk jij dat die pillen helpen dan? Wat doen ze dat jij gaat afvallen?

    Reageer
    #14

    Op dit soort sites wordt altijd 1 simpele vraag gesteld, nl; "heeft iemand hier ervaring mee?" en meteen heb je van die mensen die hun mening moeten geven over wat goed is en wat niet....Dames, bemoei je er niet mee!

    Reageer
    #15

    En nu ben ik benieuwd naar iemand die wel ervaring heeft met deze pillen.

    Reageer
Reageer op: afvallen met peperpillen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief