Afvallen

  • #1

    Hallo ik wil graag wat afvallen en beter op me voeding letten want ik heb hier en daar wat vet en ik eet niet altijd even gezond. Ik heb niet veel tijd om naar de sportschool te gaan want door de week heb ik het altijd heel druk. Ik voetbal wel 3x in de week en ik fiets maandag tm vrijdag elke dag 20km. Ik zou graag wat oefeningen voor thuis willen en mijn vraag was dan wat uw me aanraad. Afvallen is een doel en wat gespierder worden kan nooit kwaat ik wilde ook nog iets weten over voeding. Ik denk dat het beste is suikers vermijden, genoeg water drinken en eten wat de pot schaft.

    Wat kunt u me aanraden?

    Mvg martin

    Reageer
    #2

    Je zult de winst toch uit het eten moeten halen want bewegen doe je eigenlijk voldoende. Zorg dat je gezond eet, drink voldoende water (2 liter per dag). Oefeningen voor borst en arm spieren kun je op internet vinden

    Reageer
    #3

    en met tussendoortjes zoals koeken wat voor koeken zou ik dan pakken?

    Reageer
    #4

    Helemaal geen koeken maar een bakje yoghurt zonder zuiker of een stuk fruit

    Reageer
    #5

    En naast die 2 liter water per dag die ik moet drinken mag ik ook ander drinken drinken?

    Reageer
    #6

    zeker...

    Reageer
    #7

    Beste is om bij elk eetmoment te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Dan ga je eerder vet dan suikers verbranden. Ook heb je dan minder behoefte aan tussendoortjes. Verder kan je eens wat lezen over intermittent fasting.
    Bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen ook helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Zelf eet ik vaak edelgistvlokken, waar onder andere vitamine B, zink en chroom, die onder andere belangrijk zijn voor je bloedsuikerspiegel.
    Wat lichaamsbeweging betreft ben je goed bezig. Voor de vetverbranding is het gunstig om vóór het ontbijt te bewegen maar met twintig kilometer voor de boeg zal dat wat teveel worden.

    Reageer
Reageer op: Afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief