5 kilo afgevallen, maar nu lukt het niet meer.

  • #1

    Hallo,

    Vanaf januari ben ik vijf kilo afgevallen. Drie weken terug heb ik dit doel bereikt. Nu schommel ik tussen de 5 en 4 kilo dat ik afgevallen ben. Ik ben 28, 1.68 en weeg nu 70,5 kg. Ik probeer zo min mogelijk snelle koolhydraten te eten en ga 1/2 keer in de week hardlopen. Ook wandel ik 1/2 keer in de week. Ik heb een traag werkende schildklier. Ik zou heel graag nog twee kilo afvallen, maar ik blijf dus hangen. Weet u hoe dit komt en wat ik er aan kan doen?

    Reageer
    #2

    Dat kan door je schildklier komen. Wanneer is de laatste keer bloedonderzoek gedaan?

    Reageer
    #3

    dat ik hiervoor bloedonderzoek is denk ik al zo'n jaar geleden voor de laatste keer. Ik heb hier al wel lang medicatie voor. De thyrax.

    Reageer
    #4

    Ik zou dan toch een keer nieuw bloedonderzoek laten doen...

    Reageer
    #5

    Oké. Kan ik er zelf ook iets aan doen waardoor ik toch wat meer af kan vallen? Ik ben bijna tevreden, maar twee kilootjes zou toch wel fijn zijn.. En wat kan bloedonderzoek voor positiefs brengen? Ik weet al dat ik het heb. Misschien sterkere medicatie of..?

    Reageer
    #6

    Het zou kunnen dat je opnieuw ingesteld moet worden op het medicijn. Maar dat zal dan uit bloedonderzoek moeten blijken.

    Water met citroen remt de eetlust...  Je zou nog eens goed naar je voeding kunnen kijken of daar wellicht nog wat te halen valt. Gebruik eens een weekje de eetmeter van het voedingscentrum.

    Reageer
    #7

    Bij schildklierproblemen kan het handig zijn om ook wat aan de oorzaken te doen. Zoals een verstoorde cortisolhuishouding, bepaalde tekorten, als selenium en jodium. Ook zaken als oestrogeendominantie en insulineresistentie hebben invloed op de schildklierwerking. Voor je bloedsuikerspiegel is het beter om koolhydraten te combineren met wat eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels, zo worden de suikers langzamer opgenomen.

    Als je aan je hele gezondheid werkt kan het schildklierprobleem en kan het afvallen makkelijker worden. Niet zomaar stoppen met medicijnen natuurlijk. http://rinekedijkinga.nl/veelgestelde-vragen/schildklier,-voeding-en-leefstijl-bij-een-te-lage-werking.html

    Reageer
    #8

    Beste ,

    wat jij maakt heb ik een paar jaar geleden ook megemaakt. Het was er moeilijk voor mij om gewicht te verliezen , maar uitendelijk ben ik er toch wel gekomen. De  eerste 8 kilo's gingen er snel af en vanaf dat moment werd het moeilijk ; ik schommelde beste wel vaak vanaf dat moment. Een vriend van mij raadde mij een product genaamd Yoga Burn aan. Misschien kan dit jou ook helpen. Link naar yoga burn :  http://bit.ly/2pebNMD

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: 5 kilo afgevallen, maar nu lukt het niet meer.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief